Snöugglans sigill (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Äventyren i Sagofallen (del 7)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2020-05-02
Förlag
Bubo Förlag AB
Illustratör/Fotograf
Therése Larsson
Dimensioner
216 x 145 x 16 mm
Vikt
340 g
SAB
Hcg
ISBN
9789198509144
Snöugglans sigill (inbunden)

Snöugglans sigill

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-05-02
209
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Snöugglans sigill Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Succéserien med schackpjäserna fortsätter! Snöugglans sigill är den sjunde och avslutande delen i serien Äventyren i Sagofallen.

Kampen mellan schackpjäserna är över. Godheten har segrat. Men vem är egentligen Styx? Och vem är Snöugglan? Följ med till Drömmarnas trädgård där allt tog sin början ...

Snöugglans sigill utspelar sig före de andra delarna och är ett fartfyllt och spännande äventyr bland drakar, slott och mystiska broar tillsammans med de tolv medlemmarna i De vises råd.

"Spännande, fartfylld och fängslande och nu vill jag bara läsa om serien från början!"
Betyg 5 av 5 - Bokugglor blogg

I serien Äventyren i Sagofallen, pågår kampen mellan de vita och svarta schackpjäserna. Med korta spännande kapitel, härliga miljöer och en värld som växer och zoomas ut, trollbinder Hanna Blixt sina läsare. Böckerna i Äventyren i Sagofallen har blivit en storsäljare och serien innehåller sju delar. De bör med fördel läsas i ordning.

Flera använder böckerna som högläsningsböcker, inte minst i skolorna, då det även finns gratis lärarhandledning till (finns att ladda ner på www.hannablixt.com).

Äventyren i Sagofallen består av:
1. Styx märke
2. Svarta damen
3. Vita löparen
4. Den magiska rustningen
5. Flykten från tornet
6. Pantones ö
7. Snöugglans sigill
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Snöugglans sigill
 2. +
 3. Läs : boken för dig som vill börja läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs : boken för dig som vill börja läsa av Katarina Kuick (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Snöugglans sigill. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt spännande
  Anders Eriksson, 13 september 2020

  Snöugglans sigill är lika spännande som de andra böckerna i serien. Ett jättebra avslut på en serie som har lyckats hålla mig och barnen engagerade genom varje bok. Precis som resten av böckerna i serien passar den för högläsning, med bra flyt i språket och väl avvägt mellan beskrivningar av miljön och drivet i handlingen.

 2. En serie att sluka och älska!
  Fam Z, 12 juni 2020

  Sista delen i serien om Sagofallen, och här är boken som kommer med svaren på flera frågor men också väcker nyfikenheten igen så vi måste kolla på kartor och tänka efter vem som gjort vad och när och med vem...
  Svår att sluta läsa och när vi gemensamt, som familj, nått sista sidan börjar nu barnen om med första boken -nu på egen hand.
  En perfekt serie för både högläsning och för de som är i slukaråldern! Skickligt skriven, otroligt genomtänkt och som vanligt med fantastiska beskrivningar. Läs, läs, läs!

 3. 4,5 av 5

  Betyg: 4,5 av 5

  Detta är den sjunde och avslutande delen i serien "Äventyren i Sagofallen", vi har recenserat samtliga delar innan som ni kan läsa i vårt flöde.
  I denna serie har vi framförallt fått följa syskonen Sofia och Leo som bor i världen Mirroria. Genom en portal kommer de till Sagofallen som är en magisk värld som på något vis är sammanbunden med Mirroria. I Sagofallen har det pågått en maktkamp mellan ont och gott, där karaktärerna har drag av olika schackpjäser. Men ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Hanna Blixt