Hållbar sponsring : en handbok för idrotten med teori, tips och inspiration (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
381
Utgivningsdatum
2018-12-05
Upplaga
1
Förlag
Birdie Förlag
Dimensioner
230 x 155 x 25 mm
Vikt
708 g
SAB
Qbm
ISBN
9789198512601
Hållbar sponsring : en handbok för idrotten med teori, tips och inspiration (häftad)

Hållbar sponsring : en handbok för idrotten med teori, tips och inspiration

(1 röst)
Häftad Svenska, 2018-12-05
463
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Hur får vi fler sponsorer? Och hur kan vi utveckla befintliga samarbeten? Hållbar sponsring är en praktisk handbok som ger konkreta tips och råd i syfte att utveckla framgångsrika och långsiktiga sponsorskap. Boken utgår från idrotten och vänder sig främst till föreningar, förbund, evenemang och andra typer av rättigheter. Innehållet riktar sig till dig som i någon form arbetar eller är ideellt engagerad inom sponsring, marknadsföring, försäljning eller evenemang. Den vänder sig även till dig som studerar, samt till företag och sponsorer.

Hållbar sponsring ger dig konkreta verktyg som utvecklar ditt arbete med sponsring. Genom handbokens åtta steg lär du dig att förpacka och sälja sponsring - från det interna förarbetet till utvärderingen av ett sponsorskaps effekter. Boken hjälper dig förstå varför idrottsvarumärket, målgruppen och de sex motiven till att sponsra är centrala att känna till. Du får också veta mer om varför samhällsnytta är så viktigt för framtidens sponsring.

Syftet med Hållbar sponsring är att höja kunskapsnivån inom sponsring hos idrottens rättigheter. Boken vill också inspirera och motivera dig som läsare till att upptäcka nya sidor, testa modeller och bidra till att öka värdet i sponsorskap. Boken ger dig löpande case och fördjupningar, samt intervjuer med ledande aktörer inom branschen. Du får också ta del av 99 sanningar om sponsring. Läs boken och håll dig uppdaterad på hallbarsponsring.se.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hållbar sponsring : en handbok för idrotten med teori, tips och inspiration
  2. +
  3. E-handel i praktiken - från strategi till affärsnytta

De som köpt den här boken har ofta också köpt E-handel i praktiken - från strategi till affär... av Hanna-Karin Grensman (häftad).

Köp båda 2 för 903 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »