Phantomland 1 (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Phantomland (del 1)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
204
Utgivningsdatum
2022-09-01
Förlag
Nosebleed Studio Ek. Fö.
SAB
Hci
ISBN
9789198562057
Phantomland 1 (pocket)

Phantomland 1

Pocket Svenska, 2022-09-01
149
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Phantomland är en tecknad serie av den finska mangatecknaren Maaria Laurien. Berättelsen handlar om Chie som nyligen dött och vaknat upp i en stad där de anställer spöken för att bekämpa brott! Detta är inte alls vad hon förväntade sig i efterlivet och vad förväntar det sig av henne egentligen? Detta är första boken i serien. Kapitel 1 går att läsa gratis i appen Nosebleed Manga.

Välkommen till Cypress! En polisorganisation i efterlivet som anställer de döda för att bekämpa brott. Chie är en ung tjej som nyligen gått bort och ska tränas av den elakaste veteranen i Cypress, Jon! Allt hon gör är fel men hon är i alla fall den artiga i denna omatchade duo. Jon har kort stubin och blir ovän med alla. Kanske Chie, som är mer vänlig, kan få honom att öppna upp sig? Men Jon är bara fokuserad på sitt jobb, inte att skaffa vänner.


  • Vältecknad och actionfylld


  • Spännande värld med kvinnlig huvudroll


  • Passar från 9 år och uppåt
Visa hela texten

Fler böcker av Maaria Laurinen

  • Bayt al Azif #3

    Gail Clendenin, Jared Smith, Maaria Laurinen

    The magazine dedicated to adventuring against the Cthulhu Mythos continues! Issue #3 includes: 3 adventures dual-statted for Call of Cthulhu 7th edition and GUMSHOE ( Trail of Cthulhu / The Fall of DELTA GREEN ) A mysterious murderer stalks the in...