Stjärnstenen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sagan om Aicha (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2020-01-17
Förlag
Enma Förlag
Dimensioner
217 x 154 x 28 mm
Vikt
703 g
SAB
uHc
ISBN
9789198593105

Stjärnstenen

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-17
168
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
Visa alla 1 format & utgåvor
Den första skoldagen efter sommarlovet börjar märkliga saker hända i Annelis liv. En städare dyker upp i hennes klassrum och får klassbarnen och den strikta fröken Alvsporre att dansa och tjoa. Hennes pappa och mamma är hemlighetsfulla, och sedan blir det bara värre...

En mäktig trollkarl tar med sig Anneli och hennes lillebror Niklas till den magiska världen Aicha. Där pågår en kamp mellan de goda trollkarlarna och den onda Klodwig. Tillsammans med nya vänner blir syskonen indragna i kampen och det visar sig att Anneli är någon mycket speciell, som har väldigt speciella egenskaper.

Stjärnstenen är en spännande berättelse, med vänskap och utmaningar i en omgivning man inte vill lämna!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stjärnstenen
 2. +
 3. Slaget vid Nitra

De som köpt den här boken har ofta också köpt Slaget vid Nitra av Fredrik Söderqvist (inbunden).

Köp båda 2 för 327 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Stjärnstenen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gediget världsbygge
  Marias bokhylla, 13 oktober 2022

  Första dagen efter sommarlovet dyker en mystisk figur upp i Annelies klassrum. När hon får med sig en hög papper hem att läsa, och berättar för mamma och pappa att det handlar om den magiska världen Aicha, blir mamma arg. Konstigt, tycker Annelie, att man kan bli arg över något som är på låtsas.

  Men det är inte alls på låtsas. En trollkarl tar med sig Annelie och lillebror Niklas till Aicha. Där får hon nya vänner, men kastas direkt in i en kamp mellan det goda och det onda. Samtidig... Läs hela recensionen

 2. Ett magiskt äventyr!

  Ett äventyrsresa till en värld långt, långt borta för att försöka hitta sitt sanna jag. Spännande och magisk på samma gång.

  Det här är första delen i en trilogi om världen Aicha; del två heter "Kung Gottriks Horn" och tredje boken heter "Slaget vid Nitra".

  I den här boken får vi får träffa de två syskonen Anneli och Niklas som kommer till den magiska världen Aicha. De får där träffa syskonen Haidemaria och dennas lillebror Tigran. Tillsammans börjar de två syskonparen nysta ... Läs hela recensionen

 3. En värld full av magi som drar en in!
  eftermiddagste.se, 14 april 2021

  Med en framsida som skapar intresse var det lätt att komma in i boken. Den magiska världen Aicha med alla sina personer som vill olika saker och som förhoppningvis arbetar mot samma mål skapar spänning och både roliga och spännande situationer. Vi får följa Annelis väg till att förstå sin roll i allt som sker och hur kunskap kan rädda liv.

  Jag tyckte mycket om att försvinna in i den magiska världen som Aicha är med alla sina magiska väsen och hur magin förenklar det dagliga livet fö... Läs hela recensionen

 4. Äventyr och magi
  Stinas_boksida, 7 januari 2021

  Anneli och hennes lillebror Niklas förs till det magiska landet Aicha.
  Här pågår en kamp mellan den onda trollkarlen och de goda trollkarlarna, något som nu syskonen blir indragna i.

  Anneli försöker ta reda på varför hon är i Aicha, under tiden möter hon både vänner och de som vill henne illa. De ställs inför många utmaningar.

  Niklas börjar bli dålig, och blir sämre för varje dag. Anneli gör allt för att försöka hitta botemedel för att rädda honom. Men kommer hon hinna? ... Läs hela recensionen

 5. Spännande och fantasifull
  Cecile, 28 april 2020

  Det här var en verkligt spännande bok. Jag tyckte jättemycket om den och jag hoppas att det kommer en fortsättning snart! :)))

 6. Spännande fortsättning!
  Lollos bokhörna, 26 april 2020

  Berättelsen handlar om Anneli som tillsammans med sin lillebror förs till landet Aicha av en mäktig trollkarl. Där, i Aicha pågår en kamp mellan de goda trollkarlarna och det onda. Där dras syskonen in i kampen och det visar sig att Anneli har speciella egenskaper.

  Det är en spännande berättelse som jag får läsa som handlar om vänskap och utmaningar. Det är en fantasifull värld, en värld med magi, trollkarlar, drakar och andra varelser. Språket är målande och jag har lätt att förestä... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Fredrik Söderqvist