Leda bra eller leda bäst : 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2020-09-01
Förlag
My Book Affair
Medarbetare
Geijerstam, Ingela af (red.) / Ristilä, Kai (form)
Dimensioner
215 x 140 x 17 mm
Vikt
372 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198594706

Leda bra eller leda bäst : 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-09-01
299
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Tänk om att leda andra handlar om att leda dig själv. Tänk om det är sårbarhet som ger dig och dina medarbetare styrkan att lyckas. Och tänk om det är en kärleksfull attityd till kunderna som gör företaget framgångsrikt. Om du vill komma till insikt om vad livet och affärer verkligen handlar om, då kommer den här boken att förändra ditt liv.

Peppe hjälper dig att hitta nyckeln till ditt och dina medarbetares hjärta. Du får 8 hemligheter som får ditt företag att blomstra fullt ut. På riktigt. Du får också veta hur dina sämsta sidor kan göra dig till en ostoppbar ledare. Leda bra eller leda bäst är en personlig och peppande bok om att skapa tillit, trygghet och förtroende så att du och dina medarbetare kan leva era drömmar!

Peppe Ekmark är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap och personlig utveckling. Han har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap och har tidigare gett ut boken Sälja bra eller sälja bäst hur du hittar nyckeln till kundens hjärta som har blivit en stor framgång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leda bra eller leda bäst : 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Leda bra eller leda bäst : 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ger Toppbetyg!
    Charlotta, 27 januari 2021

    Ger helt klart toppbetyg till Peppe Ekmarks senaste bok. Är bland de bästa ledarskapsböcker jag läst! Kan varmt rekommendera den för att leda sig själv och sina medarbetare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peppe Ekmark