Slätten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
465
Utgivningsdatum
2020-11-24
Förlag
Bokförlaget Wan Zhi
Översättare
Rebecka Eriksson
Originaltitel
Pingyuan
Dimensioner
215 x 140 x 38 mm
Vikt
586 g
SAB
Hce
ISBN
9789198597141
Slätten (inbunden)

Slätten

Inbunden Svenska, 2020-11-24
322
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Duanfang återvänder till Familjen Wangs by efter två års studier under kulturrevolutionens sista skälvande år. Det är ett samhälle där traditionella hierarkier har omkullkastats, men där livet för den unge Duanfang ändå tycks hopplöst instängt och förutbestämt. Hans kamp för att staka ut en egen väg kantas av familjekonflikter, kärleksaffärer och maktkamp. I byn möter han stadsungdomar som har skickats ut på landsbygden för att lära av bönderna, buddister som tvingas utöva sin tro i skydd av mörkret, och ledare vars kamp att hålla revolutionen vid liv framstår som alltmer desperat. Men trots de omvälvningar som sker i människornas värld är det till syvende og sist ändå årstidernas växlingar och vädrets makter som styr livet på Jiangsus slätter - så som det alltid har varit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Slätten
 2. +
 3. Var Mao verkligen ett monster? : det akademiska svaret till Chang och Hallidays Mao Den sanna historien

De som köpt den här boken har ofta också köpt Var Mao verkligen ett monster? : det akademisk... av Gregor Benton, Lin Chun (häftad).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Feiyu Bi

 • Massage

  Feiyu Bi

  På massagesalongen Sha Zongqi är alla massörer blinda. I Kina är detta fortfarande ett av de vanligaste yrkena för synskadade, en grupp som ofta är osynliga och lever i utkanten av samhället. I den här unika romanen är det deras historier som berä...