Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2020-04-09
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
190 x 135 x 17 mm
Vikt
300 g
SAB
Hc
ISBN
9789198598100
Mitt zulunamn är Ingelosi (kartonnage)

Mitt zulunamn är Ingelosi

(5 röster)  |  Läs 4 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2020-04-09
259
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Mitt zulunamn är Ingelosi Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Insikten drabbar henne som ett knytnävsslag i magen. Förtvivlad inser hon att hon inte kan blunda längre. Hon måste våga ta steget att lämna, trots att hon kommer att splittra familjen. Känslan av svek, skuld och skam är monumental.

 

Så börjar resan med att hitta tillbaka till sig själv och forma ett nytt liv. Aldrig i sin vildaste fantasi hade hon kunnat ana vad som väntade - magiskt stark kärlek, bottenlös sorg och livsavgörande vändpunkter.

 

Resan till Sydafrika förändrar hennes liv för alltid och en ny fantastisk värld öppnar sig.

 

"Mitt zulunamn är Ingelosi" är en självbiografisk roman om tillit, mod och om att hitta hem i hjärtat.

För varje såld bok går 20 kronor till Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden.

 

Annica Westman är född och uppvuxen i hjärtat av Dalsland. Efter 25 år som förskollärare och specialpedagog, driver hon idag I CAN By Annica, där hon hjälper människor att utvecklas och våga tro på sin egen förmåga. 2018 startade hon Insamlingsstiftelsen Bobbi Bear Sweden för att hjälpa sexuellt utnyttjade barn i Sydafrika.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mitt zulunamn är Ingelosi
 2. +
 3. Flickan vid bron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flickan vid bron av Arnaldur Indridason (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Mitt zulunamn är Ingelosi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok att läsa då och då i
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 13 februari 2022

  Den här boken har varit härlig att under små stunder en längre tid läsa i. Trots de många hemska delarna kan jag inte låta bli att smittas av Annica Westmans positiva inställning och hur hon ser på världen. Det hon får uppleva i Sydafrika, alla övergrepp på barn hon får höra berättas om och hur hon reflekterar över dem är intressant att få ta del av. Vilket jobb de som hjälper barnen gör. Det ligger som ett glatt filter över boken och jag hade nästan ibland velat gå djupare in i det hemska fö... Läs hela recensionen

 2. Intressant och engagerande men obehaglig!

  Jag har alltid varit intresserad av människor och olika kulturer. Så när jag fick frågan om jag ville läsa boken så tvekade jag inte en sekund.

  Annica Westman har ett behagligt sätt att skriva. Boken är lättläst med korta kapitel i dagboksform. Men trots detta är det en jobbig bok att läsa. Hon skriver väldigt ärligt om den brutala miljön som många barn och ungdomar växer upp i. Som kontrast till allt det jobbiga får vi även läsa fantastiska intervjuer med eldsjälar inom Bobbi Bear, ... Läs hela recensionen

 3. Väl värd att läsa!
  Lollos bokhörna, 7 september 2020

  "Mitt zulunamn är Ingelosi" är en självbiografisk roman om tillit, mod och att hitta hem i hjärtat.

  Efter sin skilsmässa bestämmer sig Annica för att åka till Sydafrika som volontär och arbeta för organisationen Bobbie Bear. Det är en organisation som hjälper barn som blivit sexuellt utnyttjade. Och det är en resa som förändrar henne för alltid.

  Vilken öppen och ärlig bok! Det är intressant att läsa om hennes arbete som volontär, resan för att komma dit och vägen hem till Sv... Läs hela recensionen

 4. Mycket läsvärd
  @bettan_bokprataren (Örebro), 10 maj 2020

  En fantastisk berättelse med kloka och intressanta tankar om en spännande livsresa och personlig utveckling.
  Den berör på många plan och på många och flera olika sätt.

  Du Annica skriver så levande både från din tid i Afrika men även när du beskriver dina olika vändor i den privata sfären i Sverige.
  Din dikt till din mamma blev för mycket för mig just då när jag läste. Jag precis fått beskedet att min mamma som bor på ett äldreboende blivit smittad av covid19.
  Den är så va... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner