Ospårat (storpocket) Ospårat
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
393
Utgivningsdatum
2020-10-01
Upplaga
1
Förlag
Tallbergs Förlag
Medarbetare
Tallberg, Marcus (form)
Dimensioner
210 x 129 x 28 mm
Vikt
438 g
SAB
uHc
ISBN
9789198607796
Ospårat (storpocket)

Ospårat

Storpocket,  Svenska, 2020-10-01
69 105 Du sparar 36 kr!
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Palle slutar snart nian. Sakta men säkert tar hon avstånd från barndomsvännerna, för hon är inte längre som de. Hon delar inte deras intressen och dessutom bryr hon sig inte om killar. Däremot är hon nyfiken på Hanna, den enda lärare som går att prata med. Hanna försöker få vardagen som halvtidsförälder att fungera och så är det relationen med Eva. Hon vill slita sig loss från destruktiviteten men vågar inte, för utan Eva - vem är hon då? Mitt emellan står Lova, en ung tjej som drar sig undan hela världen. Men kanske är hon den med störst inre styrka av alla.

Såväl unga som vuxna kan identifiera sig med karaktärernas ömsom målmedvetna, ömsom förtvivlade strävan efter att hitta sitt eget mod och sin egen plats i tillvaron.

Ospårat, Sanna Mac Donalds tredje roman, är en vardaglig berättelse som ur tre perspektiv utforskar normer kring kön, sexualitet och relationer. Den är allvarlig och lågmäld, men också varm och humoristisk.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ospårat
 2. +
 3. Den Enda Vägen Ut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den Enda Vägen Ut av Susanne MacFie (kartonnage).

Köp båda 2 för 192 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sanna Mac Donald

 • Allt som en gång var

  Sanna Mac Donald

  Anna har skilt sig från Mattias och kan äntligen satsa på relationen med Tove, kvinnan hon älskar. Hon borde vara lyckligare än någonsin, men ändå är det något som skaver. Hon sörjer Douglas, sin gammelfarbror. Brevet han lämnade efter sig när han...

 • Om allt vore annorlunda

  Sanna Mac Donald

  Tre generationer, två förbjudna kärlekshistorier, tusen normer att bryta. När Evert dyker upp på barnhemmet väcks känslor i Rune som han inte alls känner igen. Evert får honom att le och plötsligt bryter Rune mot regler han tidigare alltid följt, ...