Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
277
Utgivningsdatum
2021-08-17
Förlag
The Book Affair
Dimensioner
217 x 142 x 30 mm
Vikt
530 g
SAB
Dokb,Vef
ISBN
9789198639988
Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress (inbunden)

Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress

(14 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-08-17
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Har du någon gång varit så trött att du känt dig både energilös och nere? Eller känt att det står helt still i huvudet och inte går att tänka en enda logisk tanke?

Det är lätt att bara köra på och slita på hjärnan. Men! Nu är det dags att bygga en stark hjärna istället. Följ med på en spännande resa i hjärnans landskap och få reda på hur du kan bygga den stark. Starka hjärnmuskler ger dig en airbag mot stress, mer energi och gör dig mer nöjd och glad.

Lättillgängligt, vetenskapligt underbyggt, personligt och pedagogiskt med flera målande exempel beskriver Lena Skogholm hjärnan del för del och ger dig massor med konkreta verktyg för hur du kan bygga den stark.

För mycket stress leder till förslitningsskador på hjärnan som ger psykisk ohälsa. En stark hjärna ger istället psykisk hälsa. Nu är det dags att ge hjärnan vad den behöver!

Är du redo att bygga en grymt stark hjärna?

 

SAGT OM LIVSKODEN ENLIGT HJÄRNAN:

 

Tina Thörner, Rallystjärna

"En magisk strålande presentation av hur vi kan skapa HJÄRNKRAFTER! De tydligt beskrivna verktygen gör dem så lätta att omsätta i praktiken. De ger snabbt positiva effekter och du får direkt fördelarna av en grymt stark hjärna. Rekommenderas till alla! Så GRATTIS till alla som kommer att läsa boken som jag anser har tagit det bästa av beslut eftersom det kommer ge massor av växtkrafter och mera lösningsfokuserade vägval framåt för livet och lusten!"

 

Lasse "Brandmannen" Gustavson

"Lena Skogholm har den utmärkta pedagogiska förmågan att göra det svåra enkelt. Utifrån vetenskapliga rön bjuder hon in dig till olika lager av vårt medvetande, belyser det med jordnära exempel och konkreta övningar. Boken kan du med fördel återkomma till och få inspiration och vägledning för att bli den dirigent för ditt eget liv som du är ämnad att vara."

 

Leila Söderholm, inspiratör fysisk och mental träning

"Alltså wow! En helt briljant bok som förklarar svåra vetenskapliga fakta på ett pedagogiskt och lättförståeligt sätt. Full av aha-upplevelser och övningar som går att göra direkt. Lena Skogholm har återigen skapat en källa till kunskap som jag vill bära med mig i väskan överallt. Glöm Google - det här är unik kunskap presenterad på ett fantastiskt sätt!"

 

Lena Skogholm har som beteendevetare och pedagog specialiserat sig på hur vi kan ha praktisk nytta av hjärnforskning i vardagen. Som föreläsare är hon flitigt anlitad och har med sina gedigna kunskaper och smittande energi inspirerat tiotusentals människor. Hennes första bok Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre liv kom ut 2016. Den blev en omedelbar succé och har sålts i över 50 000 exemplar.

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress
 2. +
 3. Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning av Monika Björn (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Livskoden enligt hjärnan : bygg starka hjärnmuskler som laddar dig med energi, ger livsglädje och en airbag mot stress. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vägen tillbaka till ett hälsosamt liv
  Kim Lövberg, 22 september 2021

  Den är mycket lättläst .Man blir fångad av den , för att det ger båda fakta och tips. Det är bra med frågorna efter varje avsnitt , för man får en tankeställare .Man förstår lite mer om hjärnan nu .Jag håller på att läsa den 1 gång till för att påminna mig om vad jag behöver förändra för att må bättre .

 2. Lättillgänglig kunskap!
  Millan, 20 september 2021

  Riktigt bra bok! Lättillgängligt språk och så mycket bra fakta. Baserat på forskning och erfarenhet. När jag nu har läst boken har jag lärt mig mycket både om mig själv och om hur hjärnan fungerar. Vikten av återhämtning och att vara snäll med sig själv.
  Rekommenderar varmt!

 3. Oerhört viktig bok!
  Margareta Nilsson, 4 september 2021

  Lättläst, pedagogisk och inspirerande bok om hur vi stärker våra hjärnor och gör dem mer motståndskraftiga. Så viktigt budskap i den tid vi lever i, med ständigt ökande krav, stress och psykisk ohälsa. Med avstamp i en berörande personlig berättelse, och baserat på forskning, förklarar författaren hur våra hjärnor fungerar och hur vi kan ta hand om dem (och därmed oss själva) på ett bättre sätt. Läs den! Och sätt den i händerna på alla du bryr dig om.

 4. Makalöst och inspirerande till max.

  Åter igen har Lena lyckats skriva en otroligt inspirerande bok. Personligen tycker jag att LIVSKODEN enligt hjärnan, är hennes bästa än så länge. Jag varken kunde eller ville lägga den ifrån mig, sträckläste den. Man känner att det är något självupplevt, strategier och verktyg som är hennes egna "stöttepelare" i livet.
  Lättläst, pedagogiskt upplagd med bra bildspråk. Det är en bok jag kommer att läsa om flera gånger.

 5. Lättläst men tyvärr inte mer än så
  Tommy, 2 september 2021

  Boken är lättläst men alldeles för mycket upprepningar av samma sak så jag tröttnade. Verktygen som utlovades var tyvärr inte många och heller inte nämnvärt konkreta. Intressant ämne men den gav mig dessvärre inte mycket.

 6. Livsavgörande hjärngympa
  ANNELIE BRODIN, 1 september 2021

  Jo, för att om vi alla läser den här boken - och de forskningsresultat och -insikter, som Lena Skoglund presenterar så lättbegripligt för oss, får sippra ned i samhället - så kommer den här världen att bli ett betydligt vackrare och mer humant ställe att leva på.
  Läs den, så förstår du varför! Och kan börja göra ringar på vattnet, du också.

Visa alla 6 recensioner