Vald av solen (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Norvala (del 2)
Antal sidor
412
Utgivningsdatum
2021-10-16
Upplaga
1
Förlag
Fåglar Förlag
Originaltitel
Vald av Solen
SAB
Hc
ISBN
9789198663327
Vald av solen (kartonnage)

Vald av solen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2021-10-16
219
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Cirkeln är bruten och människorna har höjt sin egen ras till den överlägsna. Och enda. Sagan om Norvala fortsätter.

Mina vaknar upp på en ö utanför Norvalas kust efter att ha sovit längre än någon människa möjligen kan göra. Där möter hon några som kallar sig sjöfarare, trots att alla vet att ingen kan resa över havet. Det är en av många saker som inte stämmer överens med det Norvala hon somnade ifrån.

Mina får möta okända folkslag och en verklighet som hela tiden funnits där undangömd. Precis som sanningen om henne själv. Vem är hon egentligen? Varför åldras hon aldrig? Och varifrån kommer hon om de hon växt upp med inte var hennes far och mor?

Den nya världen har ett uppdrag åt henne. Men först måste hon tillsammans med en av sjöfararna ta sig till häxorna i Nordanborg - de som bevarat Norvalas hemlighet i sexhundra år. Mina och Tjaldur påbörjar den mödosamma vandringen genom ett land där man dödar allt som kommer ut från Skogen.

Vald av Solen är andra boken i Norvalaserien. Det är en jordnära, magisk relationsroman. Den handlar om vikten av att hitta sitt folk för att finna sig själv, om vänskap, kärlek, förlåtelse och kraft. Och om att välja.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vald av solen
  2. +
  3. Vald av vargar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vald av vargar av Frida Hallberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vald av solen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så vackert skrivet
    Marias bokhylla, 10 september 2023

    Mina vaknar upp på en ö utanför Norvalas kust till okända röster. Hon har sovit längre än någon människa borde kunna och de hon möter kallas sjöfarare, trots att alla vet att det inte går att resa över havet. Det är mycket som inte stämmer med den värld hon somnade ifrån och hon får ett uppdrag. Hon ska bygga upp en av borgarna. Först måste hon dock ta sig till Nordanborg tillsammans med en av sjöfararna. Där råder häxor och är en av de grupper som ska kunna rädda Norvala. Men är Mina verklig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frida Hallberg