Timeout : konsten att få gott om tid (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
186
Utgivningsdatum
2022-08-16
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Sahlin, Gabriella (red.) / Carenfelt, Jessica (form)
Dimensioner
218 x 152 x 19 mm
Vikt
419 g
SAB
Dok
ISBN
9789198704808
Timeout : konsten att få gott om tid (kartonnage)

Timeout : konsten att få gott om tid

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2022-08-16
199
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.

LÄS BOKEN FÖRE ALLA ANDRA! BARA HOS BOKUS FÅR DU BOKEN LEVERERAD REDAN NU. I ÖVRIGA HANDELN SLÄPPS DEN 16/8.

Alla vill vi ha utrymme för att leva och uppleva så mycket som möjligt i livet. Timeout konsten att få gott om tid handlar om hur du blir rik på tid, får mer tid i vardagen och går från att vara en stressad tidsoptimist till en livsnöjd tidsalkemist!

Micke Darmell, föreläsare och författare, är expert på att avslöja såväl digitala som analoga tidstjuvar. Utifrån ny forskning visar han också hur våra liv har förändrats under senare år och hur mantrat effektivisering faktiskt ofta tycks leda till motsatsen. Med en fin personlig ton och glimten i ögat förklarar han vad i livet det egentligen är som skapar verkligt värde för oss människor.

Boken innehåller tänkvärda och inspirerande övningar och reflektionsfrågor som ger insikt och kunskap och hjälper dig att reflektera över din egen tid.

Micke Darmell är föreläsare och författare. Han har arbetat med möten ur olika perspektiv i över trettio år och skrivit fem böcker inom ämnet. År 2020 tilldelades han event- och mötesbranschens största individuella pris Narrenpriset .
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Timeout : konsten att få gott om tid
 2. +
 3. Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känslofällan : ta makten över dina känslor, tan... av Siri Helle (kartonnage).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Timeout : konsten att få gott om tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket fluff och lite innehåll
  Rogge, 10 mars 2023

  En bok med väldigt mycket fluff och lite innehåll. Bokens lärdomar kan man lära sig efter 30 minuter på Google.

 2. Har gett mig mer tid till det som ger mig värde
  Betsy K, 4 september 2022

  Jag tyckte jag hade bra koll på hur jag använde min tid och att jag medvetet försökte använda tiden till det jag vill. Men här kommer ytterligare en dimension som avslöjade tids-slukhål. Efter att ha läst Time Out reflekterar jag mer över vilket värde ger det som jag lägger tid på. Och det har lett till att jag fått mer tid till det som faktiskt ger mig ett värde i mitt liv. Jag är så glad över att jag läst boken och rekommenderar den till alla! Läs den och lev den!

 3. Stanna upp!
  HelDa, 1 september 2022

  En fin liten bok som får en att tänka efter och stanna upp. Både hemma och på jobbet springer jag för fort. Men boken fick mig att reflektera över vad jag faktiskt vill lägga min tid på.

 4. Tankeväckande!
  Antoni Daniell Lacinai, 28 augusti 2022

  Jag gillade boken! Den är lätt att läsa och har ett härligt språk. Dessutom innehåller den flera insikter i dagens bråttomsamhälle som gör att jag känner mig utmanad - på ett positivt sätt - att göra om och göra rätt.

 5. Att läsa denna bok var en bra investerad tid!
  Helene, 28 augusti 2022

  En bok som fick mig att reflektera över mitt eget förhållningsätt till tid och vad som skapar värde i mitt liv. Boken är lättläst och innehåller många tips och tankar som kan spara tid.
  Gillar att man efter varje kapitel får reflektera kring olika frågeställningar.
  En bok som både ger arbetsrelaterade och privata tips och goda tankar.
  Kan varmt rekommendera att läsa den.

 6. Tankeväckande bok!
  Gunnel Ryner, 27 augusti 2022

  Det var länge sedan jag läste en bok som väckte så många tankar kring mina egna prioriteringar och hur jag egentligen vill leva mitt liv. Den är klok, lättläst och skriven med mycket humor. Rekommenderas varmt!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Micke Darmell