Kriser & kärlekar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2022-09-04
Förlag
Lassbo Förlag
Medarbetare
Hagberg-Klum, Helena (red.) / Brantdahl, Gabriella (form)
Dimensioner
190 x 135 x 25 mm
Vikt
297 g
SAB
Hcd
ISBN
9789198719734
Kriser & kärlekar (häftad)

Kriser & kärlekar

Häftad, Svenska, 2022-09-04
245
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den hundälskande, tvivlande teologen Henna jobbar på ett svenskspråkigt terapicentrum i finska Åbo. Som sitt hemliga arbetsredskap förlitar Henna sig på astrologins tusenåriga tradition. I sitt jobb möter hon bland annat kvinnan som blivit gravid med den gifta prästen, prästen själv samt en utbränd flirtig finansman. Plötsligt begår en av hennes klienter självmord. Till råga på allt blir Henna en vacker vinterdag ofrivilligt fotograferad av en okänd man som sedan efterlyser henne i lokaltidningen. Skall Henna våga träffa honom? Vad är han ute efter? Henna kämpar med balansen mellan sina klienters behov, sina egna behov och framför allt med känslan av att inte duga. Trösten finner hon i samvaron med sin älskade hund. Men skall hon någonsin våga lita på kärleken till en man igen?

Författarbiografi: Lise-Lotte Hellöre bor i Åbo med barn, två golden retrieverhundar och ett par bondkattssystrar. Hon är en disputerad ekonom och forskande teolog som funderar mycket över livets gång och meningen med utmaningarna vi ställs inför. Tankarna bollas under strövtåg i naturen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kriser & kärlekar
  2. +
  3. Petrus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Petrus av Lise-Lotte Hellöre (häftad).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lise-Lotte Hellöre

  • Petrus

    Lise-Lotte Hellöre

    Är det ödets nyck att mannen med röd halsduk dyker upp igen och igen, undrar professor Josefin. Föga anar hon att denna man på självaste julafton ska dricka glögg med henne i hennes eget hem. Petrus kommer in i Josefins liv likt en manlig sagofé s...