Petrus (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2022-09-04
Upplaga
1
Förlag
Lassbo Förlag
Medarbetare
Hagberg Klum, Helena (red.) / Brantdahl, Gabriella (form)
Dimensioner
190 x 135 x 25 mm
Vikt
263 g
SAB
Hcd
ISBN
9789198719741
Petrus (häftad)

Petrus

Häftad, Svenska, 2022-09-04
245
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Är det ödets nyck att mannen med röd halsduk dyker upp igen och igen, undrar professor Josefin. Föga anar hon att denna man på självaste julafton ska dricka glögg med henne i hennes eget hem. Petrus kommer in i Josefins liv likt en manlig sagofé som svingar sitt spö och sedan försvinner spårlöst igen. I mogen ålder invigs Josefin i moderskapets mysterier och livet förändras dramatiskt. Hon börjar sakna den akademiska världens rationella ramar och blir handledare för en begåvad student som forskar om familjevåld. Hans forskning berör Josefin illa men hon lockas ändå rakt in i dramatiken. Hur skall hon kunna skydda sig själv och sin dotter från ett hot som är ogripbart?

Författarbiografi: Lise-Lotte Hellöre bor i Åbo med barn, två golden retrieverhundar och ett par bondkattssystrar. Hon är en disputerad ekonom och forskande teolog som funderar mycket över livets gång och meningen med utmaningarna vi ställs inför.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Petrus
  2. +
  3. Kriser & kärlekar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kriser & kärlekar av Lise-Lotte Hellöre (häftad).

Köp båda 2 för 490 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lise-Lotte Hellöre

  • Kriser & kärlekar

    Lise-Lotte Hellöre

    Den hundälskande, tvivlande teologen Henna jobbar på ett svenskspråkigt terapicentrum i finska Åbo. Som sitt hemliga arbetsredskap förlitar Henna sig på astrologins tusenåriga tradition. I sitt jobb möter hon bland annat kvinnan som blivit gravid ...