Naturterapikorten
Format
Tarotkort
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-18
Förlag
Lassbo Förlag
Dimensioner
120 x 70 x 25 mm
Vikt
223 g
SAB
Vml
ISBN
9789198719765
Naturterapikorten

Naturterapikorten

(1 röst)
Tarotkort,  Svenska, 2022-05-18
329
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fördjupa kontakten med naturen och dig själv med Naturterapikort inspirerade av den svenska naturen, barndomens lekar och egenterapi.

Lekens fyra sviter: meditation, betraktande, lek och utforskande innehåller övningar och utmaningar som rör sig mellan vila och aktivitet, det inre och det yttre. I ett till synes enkelt och lekfullt format kan övningarna hjälpa dig att:

Släppa taget om eller läka psykisk ohälsa såsom utmattning, depression och sorg.
Öppna för nya perspektiv och idéer med vägledning av naturen.
Väcka lust, nyfikenhet och lekfullhet inför livet.

Korten kan användas på en mängd olika sätt, för eget utforskande eller tillsammans i grupp. De passar exempelvis utmärkt för naturunderstödd rehabilitering eller skogsbad, på japanska även kallat shinrin-yoku.

Daniel Wilby är shaman och naturterapeut med mångårig erfarenhet av arbete med personlig utveckling och egenterapi. Till vardags arbetar han i en botanisk trädgård. Kortleken är en avknoppning från hans senaste bok "Läka & Växa - en shamans verktygslåda" som finns gratis tillgänglig på nätet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Naturterapikorten
  2. +
  3. 21 ritualer : använd naturens kraft för bättre hälsa, harmoni & inre balans

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 ritualer : använd naturens kraft för bättre ... av Theresa Cheung (inbunden).

Köp båda 2 för 608 kr

Kundrecensioner

Fler böcker av Daniel Wilby

  • Marika

    Daniel Wilby

    Marika är en ung kvinna som i sin nyfikenhet inför en andlig existens träffar den betydligt äldre Daniel, vars berättelser om andekontakter fängslar henne. Hon blir först hans klient, därefter hans elev och slutligen hans kärlekspartner. Tillsamma...