Silvergryning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Metallsviten (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
509
Utgivningsdatum
2022-04-14
Upplaga
1
Förlag
Annorlunda Förlag
Originaltitel
Silvergryning
Dimensioner
200 x 139 x 37 mm
Vikt
644 g
SAB
uHc
ISBN
9789198746808
Silvergryning (häftad)

Silvergryning

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-04-14
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
I andra boken av Metallsviten måste folkdomare och rövare arbeta tillsammans. Större krafter än de räknat med ser revolutionen i norr som en möjlighet att öka sin makt. Och Berget har planer för dem alla.

Elsa Madigan undrar om det går att skapa ett nytt liv i arbetarrörelsen. Om hon någonsin kan ta kontakt med sin dotter utan att skämmas.
Jeroen Albring står i öppningen till en ny tid. Trots det kan han inte släppa taget om gamla frågor. Om vad som egentligen hände hans far.
Finn Gailis tvingas använda sina förmågor för Unni Erlots syften. Men att släppa in en rövare i rådhuset är vansinne, speciellt när det hänger en stark relik runt hans hals. Som vill äga allt den ser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Silvergryning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svensk fantasy när den är som bäst
    Elin Westöö (Sköllersta), 1 januari 2023

    Som alltid är Anna Jakobsson Lunds böcker fulla av levande karaktärer och spännande intriger. Här finns magin i föremål som kallas reliker och som har en kraft som är användbar men otroligt riskfylld. Det finns risk att reliken tar över personen som bär dem.

    I denna andra del har jag fått lära känna karaktärerna och deras kamper ännu närmre. Jag berörs av stark vänskap, fysisk närhet och även av svek och missförstånd som bildar sprickor mellan dem. Slutet var verkligen spännande och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Jakobsson Lund