Ta makten över din hälsa på 12 veckor: maten och vanorna som ger resultat (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2023-08-01
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Ristilä, Kai (form)
SAB
Rag,Qcaa
ISBN
9789198764734
Ta makten över din hälsa på 12 veckor: maten och vanorna som ger resultat (kartonnage)

Ta makten över din hälsa på 12 veckor: maten och vanorna som ger resultat

Kartonnage, Svenska, 2023-08-01
249

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 32.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.

UNIKT TILLFÄLLE!

Chans på gyllene hälsocheck värde 2 495 kr. 3 månaders hälsocoachning med Johannes till 5 lyckliga vinnare är gömd i förhandsupplagan. Klicka hem ditt exemplar idag så kanske det är du som hittar en i just din bok.

Johannes Cullberg hjälper dig att ta makten över din hälsa på 12 veckor! Genom små smarta knep i en förändrad livsstil där maten och vanorna spelar en stor roll kan man få fantastiska och hållbara resultat. Ladda dina hälso batterier med hälsoinspiratören Johannes Cullberg som visar vägen.

Betydligt fler människor är idag mer ohälsosamma än hälsosamma, både i Sverige och globalt. Mer än hälften av Sveriges befolkning är överviktiga; livsstilssjukdomar som hjärt-kärlsjukdom, högt blodtryck och typ 2-diabetes är på rekordnivåer. Psykisk ohälsa visar samma negativa trend. Och vi ser ingen tendens till förändring.

Vad är det som har hänt? Har vi plötsligt blivit lata och svaga, eller är det någon global sjukdom som spridits? Nej, men på bara några få decennier har sättet vi lever förändrats i grunden, och vi har gradvis tappat makten över vår hälsa.

Vi är människodjur med en hjärna som inte utvecklats nämnvärt de senaste 40 000 åren. Ett faktum som används bland annat av stora matproducenter, som designar sina produkter för att perfekt matcha våra evolutionära svagheter. Därmed maximeras försäljningen av billig, energität och näringsfattig fejkmat, och vi betalar priset med vår hälsa.

Därför är det nu dags att vi tar tillbaka makten över vår hälsa, innan det är för sent! Det här är en praktisk handbok med tydliga instruktioner kring vad man behöver göra, vecka för vecka, för att ta ett helhetsgrepp och komma igång med en hälsoresa som håller resten av livet. Här får man ta del av Johannes många egna misstag och lärdomar från sitt eget hälsoarbete, samt arbetet med tusentals klienter genom åren, så att du kan ta makten över sin egen hälsa.

Det här är ingen quickfix. Det är absolut ingen bantningsbok med tuffa, tråkiga dieter. Och det är ingen träningsbok med avancerade övningar för elitidrottare. Det är en inspirerande hälsobok för dig som vill äta gott och leva gott länge.

Johannes Cullberg är certifierad kost- och hälsocoach och serie-entreprenör som grundat matkedjan Paradiset. Han driver även ett av Sveriges populäraste Instagramkonton inom kost och hälsa. Efter mer än två decennier med ledande positioner inom den internationella livsmedelsindustrin och hälsoindustrin har Johannes Cullberg en unik inblick i dessa branscher. Johannes har en passion att hjälpa människor till bättre hälsa genom att förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ta makten över din hälsa på 12 veckor: maten och vanorna som ger resultat
  2. +
  3. Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker ... av Jessie Inchauspé (kartonnage).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »