Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten och vanorna som ger resultat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2023-08-01
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Ristilä, Kai (form)
Dimensioner
17 x 242 x 175 mm
Vikt
675 g
SAB
Rag,Qcaa
ISBN
9789198764734

Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten och vanorna som ger resultat

(71 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-08-01
225
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Johannes Cullberg hjälper dig att ta makten över din hälsa på 12 veckor! Genom små smarta knep i en förändrad livsstil där maten och vanorna spelar en stor roll kan man få fantastiska och hållbara resultat. Ladda dina hälso batterier med hälsoinspiratören Johannes Cullberg som visar vägen.

Betydligt fler människor är idag mer ohälsosamma än hälsosamma, både i Sverige och globalt. Mer än hälften av Sveriges befolkning är överviktiga; livsstilssjukdomar som hjärt-kärlsjukdom, högt blodtryck och typ 2-diabetes är på rekordnivåer. Psykisk ohälsa visar samma negativa trend. Och vi ser ingen tendens till förändring.

Vad är det som har hänt? Har vi plötsligt blivit lata och svaga, eller är det någon global sjukdom som spridits? Nej, men på bara några få decennier har sättet vi lever förändrats i grunden, och vi har gradvis tappat makten över vår hälsa.

Vi är människodjur med en hjärna som inte utvecklats nämnvärt de senaste 40 000 åren. Ett faktum som används bland annat av stora matproducenter, som designar sina produkter för att perfekt matcha våra evolutionära svagheter. Därmed maximeras försäljningen av billig, energität och näringsfattig fejkmat, och vi betalar priset med vår hälsa.

Därför är det nu dags att vi tar tillbaka makten över vår hälsa, innan det är för sent! Det här är en praktisk handbok med tydliga instruktioner kring vad man behöver göra, vecka för vecka, för att ta ett helhetsgrepp och komma igång med en hälsoresa som håller resten av livet. Här får man ta del av Johannes många egna misstag och lärdomar från sitt eget hälsoarbete, samt arbetet med tusentals klienter genom åren, så att du kan ta makten över sin egen hälsa.

Det här är ingen quickfix. Det är absolut ingen bantningsbok med tuffa, tråkiga dieter. Och det är ingen träningsbok med avancerade övningar för elitidrottare. Det är en inspirerande hälsobok för dig som vill äta gott och leva gott länge.

Johannes Cullberg är certifierad kost- och hälsocoach och serie-entreprenör som grundat matkedjan Paradiset. Han driver även ett av Sveriges populäraste Instagramkonton inom kost och hälsa. Efter mer än två decennier med ledande positioner inom den internationella livsmedelsindustrin och hälsoindustrin har Johannes Cullberg en unik inblick i dessa branscher. Johannes har en passion att hjälpa människor till bättre hälsa genom att förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten och vanorna som ger resultat
 2. +
 3. Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker ... av Jessie Inchauspé (kartonnage).

Köp båda 2 för 450 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Ta makten över din hälsa på 12 veckor : maten och vanorna som ger resultat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tröttsam
  -, 3 december 2023

  Förnumstiga råd och tillför tyvärr inget nytt i genren. Att röra på sig och äta mindre processad mat känns inte som en nyhet.

 2. Inspirerande och klargörande.
  Eva Maria Bengtsson, 15 oktober 2023

  En mycket inspirerande bok om vikten att vi själva har ansvaret för vår hälsa. Klargörande om livsmedelsindustrins intressen. Inga pekpinnar utan förståelse för människans svårigheter att hålla fast vid uppställda mål och många goda konkreta tips. Läs den!

 3. Rekommenderas varmt!
  Pernilla , 5 september 2023

  Så många bra råd och fakta för att bli mer hälsosam stegvis. Gör stegen i din takt, till att bli mer hälsosam, med Johannes Cullberg som din personliga coach!

 4. En hälsoboost
  Sara Jakobsson, 23 augusti 2023

  En bra bok som beskriver hur man kan tänka och göra medvetna val för att få en bättre hälsa och hållbart liv

 5. Inspirerande!
  David, 18 augusti 2023

  En fantastisk bok om mat och hälsa som också svarar på frågan "VARFÖR".
  Tydlig och enkel vägledning för att kunna lyckas. Jag kan verkligen rekommendera den.

 6. Aha upplevelse med ny modifikation
  Nina , 14 augusti 2023

  Fantastisk bra bok med tips som man egentligen hört eller vet om sedan tidigare men som alltid tål att tänkas en gång till på. Bra med vecka för vecka o enkel läsning! Superbra bok som är välskriven!

 7. Hälsa
  inger (Falun), 10 augusti 2023

  Ta makten över din hälsa är en efterlängtad bok med bra information och goda råd som är lätta att följa

 8. Fakta fel
  Christian , 8 augusti 2023

  Boken va enkel att läsa. Dessvärre en del fakta fel och inte så originell, Upplevs som många andra hälso böcker.

 9. Må bättre dag för dag!
  Andreas Zeratul, 7 augusti 2023

  Igenkännande och lätt att förstå! Får slut på 'sockerslavmentaliteten' genom enkla men genomtänkta tips inom olika områden. Rekommenderas starkt! Löp o köp!

 10. Lästips för hälsointresserade
  Chicalint , 7 augusti 2023

  Även om jag kan mycket om kost och träning fick jag nya insikter och praktiska råd att testa. Lättläst och konkret.

 11. Nu kör jag!!
  Lena, 7 augusti 2023

  Boken är väldigt pedagogisk och utan pekpinnar. Johannes får det att verka så enkelt och han är väldigt peppande. Att han dessutom gjort denna förändring själv med samma plan känns fint.

 12. Bra påminnelser
  Blue Swede, 7 augusti 2023

  Det mesta man redan vet, men ändå har svårt att ta tag i: kost, motion, sömn. Sträckläste boken, men syftet är förstås att följa dess program, och inte halka tillbaka i sina gamla vanor. Värt att försöka!

 13. Lättläst och konsekvent
  Sofie, 7 augusti 2023

  Bra input och många detaljer, hade önskat mer djupgående förklaringar eller referenser till vart man kan läsa mer.
  Men så bra för att förstå sin kropp och hjärna🌟

 14. Bästa boken
  Catrin Zare, 7 augusti 2023

  Jätte bra fantastiskt bra uppdelat å en fantastisk bra förklaring på saker å hur saker är å kan bli, fantastiskt bra lärobok

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av Johannes Cullberg

 • Ta makten över din hälsa

  Johannes Cullberg

  Johannes Cullberg hjälper dig att ta makten över din hälsa på 12 veckor! Genom små smarta knep i en förändrad livsstil där maten och vanorna spelar en stor roll kan man få fantastiska och hållbara resultat. Ladda dina hälso-batterier med hälsoinsp...