Glucose Goddess - Glukosmetoden (inbunden) NY
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-12-05
Förlag
Yourlife Books
ISBN
9789198838442
Vanliga sökord
glukosrevolutionen
Glucose Goddess - Glukosmetoden (inbunden)

Glucose Goddess - Glukosmetoden

Inbunden,  Svenska, 2023-12-05
229
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Glucose Goddess - Glukosmetoden Kan levereras innan julafton
Över 100 superenkla recept!

Ett 4-veckorsprogram för att stoppa sötsuget, få tillbaka energin och må fantastiskt! Av författaren till världssuccén Glukosrevolutionen.

Jessie Inchauspé är biokemisten som har startat en global rörelse via sitt instagramkonto @glucosegoddess med nästan tre miljoner följare. Hennes vision är att göra kostforskning tillgänglig, på ett lika enkelt som visuellt sätt.

Lider du av sötsug, kronisk trötthet eller sömnproblem? Vaknar du ibland tidigt, känner dig dränerad på energi och har svårt att ta dig an dagen? På grund av den moderna, sockerrika maten har de flesta av oss fastnat i en glukos-bergodalbana med höga blodsockertoppar och dalar som följd. I succén Glukosrevolutionen förklarade Jessie orsakerna och sambanden och delade med sig av tio forskningsbaserade knep för att balansera blodsockret. De senaste sex-sju åren har forskare upptäckt hur glukos påverkar oss alla inte bara diabetiker. Om du har för högt blodsocker går du lättare upp i vikt och känner dig trött och hungrig hela tiden. Du kan även få problem med akne, rynkor och hormonbalansen blir lidande. På sikt kan även regelbundna blodsockertoppar bidra till kroniska sjukdomar som typ 2-diabetes, cancer, demens och hjärtsjukdom.

Glucose Goddess - Glukosmetoden är en genomillustrerad, interaktiv metodbok för alla som behöver hjälp att komma igång med sitt nya glukossmarta liv.

Jessie Inchauspé (född 1992) är biokemist och bästsäljande författare med en tydlig mission att översätta banbrytande forskning till enkla tips som hjälper människor att förbättra både sin fysiska och psykiska hälsa. Hon har startat rörelsen/plattformen @glucosegoddess och har över två miljoner följare på instagram. Det var när hon jobbade för ett nystartat företag i Silicon Valley som sysslade med genanalyser som hon insåg att bra matvanor spelar större roll än våra gener när det gäller hälsa. Hon bor i Paris.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Glucose Goddess - Glukosmetoden
  2. +
  3. Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker ... av Jessie Inchauspé (kartonnage).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »