Ett år runt Antibes (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Kristinas strövtåg
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2023-10-04
Upplaga
1
Förlag
KS förlag
Medarbetare
Pettersson, Anneli (form) / Svensson, Kristina (foto)
Dimensioner
240 x 170 x 19 mm
Vikt
708 g
ISBN
9789198852318
Ett år runt Antibes (häftad)

Ett år runt Antibes

Häftad, Svenska, 2023-10-04
364
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Antibes är populär året runt. Heta sommarkvällar fylls varje gatuhörn av folkvimmel. De magiska nätterna följs av en ljummen höst som gjord för att utforska stadens kulturutbud eller botanisera på den dignande matmarknaden. Bergen runt omkring lockar med långa vandringsleder i skiftande natur. Vintern är ljus och sedan tar blommornas tid vid. På våren avlöser primörerna varandra.

I Ett år runt Antibes visar Kristina Svensson upp sina favoriter från sju årstider. Med Antibes som bas tar Kristina Svensson med dig runt till kända och mindre kända smultronställen längs Rivieran. Du får följa med på lavendelsafari i Provence och gulblommande mimosaskogar väster om Cannes. Det blir promenader till småstränder där vattnet glittrar i turkost, provensalska julseder och bilturer med hisnande utsikt.

Kristina Svensson är vetenskapskommunikatör och reseskribent. Ett år runt Antibes är hennes fjärde titel från Rivieran. Hon har tidigare gett ut reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence samt tågguiden Rivieran inom räckhåll tillsammans med Maria Unde Westerberg på andra förlag.
Visa hela texten

Fler böcker av Kristina Svensson