Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2024-05-22
Förlag
Swedish Metaverse Center
Dimensioner
210 x 140 x 30 mm
Vikt
470 g
SAB
Qbaab
ISBN
9789198871951

B2B-boken : 7 steg till digital dominans

(5 röster)  |   Läs 4 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2024-05-22
387
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
B2B-handeln har förändrats snabbt på grund av teknikutveckling och ändrade kundvanor. Företag måste anpassa sig till den ökade digitaliseringen för att vara konkurrenskraftiga.

Den här boken betonar vikten av att vara förberedd för denna digitala transformation. Den berättar vad du som beslutsförfattare behöver tänka på när du ska skapa en digital B2B.

Traditionell e-handel har misslyckats!

___

Niklas Helgesson och Linda U Johansson, som har skrivit den här boken, har båda jobbat över 20 år med ehandel och har sett branschen utveckla sig. Vi förstår nu tydligt att vi behöver förändra våra tankar kring digitaliseringen till något större. Vi jobbar varje dag med B2B-kunder som vill starta en digital handel och vi blir alltid förvånade hur de resonerar inledningsvis.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. B2B-boken : 7 steg till digital dominans
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 636 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av B2B-boken : 7 steg till digital dominans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok om B2B och digitalisering
  Online Manager, 18 juni 2024

  Det är en riktigt bra och framför allt riktigt användbar bok om B2B och digitalisering, som alla som är intresserade av eller arbetar med B2B-handel borde läsa.

 2. Helt ny värld öppnades för vår egen B2B strategi
  Johan L, 14 juni 2024

  Fick många bra och konkreta tips och idéer hur vi kunde förbättra och utveckla vår egen växande e-handel. Tack för tipset om boken. Kan bara rekommendera den!

 3. Saknat denna bok!
  Lars Johansson, 29 maj 2024

  För några år sedan var jag ansvarig för ett digitaliseringsprojekt, då hade jag verkligen behövt denna bok för om jag ska vara ärlig så famlade jag lite i blindo. Jag var med på lanseringsfesten och lyssnade på författarna och har därefter läst boken. Riktigt bra! Enkel att förstå och konkreta steg att följa. Jag gillar att de även lägger in personliga erfarenheter och exempel.

  Nu jobbar jag med ehandel på en mindre byrå och just nu är det mycket B2B, jag kommer köpa denna bok till alla mina kunder - helt klart!

 4. Förändra B2B med nya digitala tankesätt och metode
  Ehandelsexperten (Göteborg), 26 maj 2024

  En riktigt bra bok som på ett enkelt och tydligt sätt förklarar hur man ska utveckla sin B2B affär. De sju stegen är logiska och smarta - och ger boken en bra struktur som är enkel att genomföra på sitt eget företag eller åt sina kunder,

  B2B Pyramiden, intervjuerna med kunder och experter, de olika kundtyperna och ordlistan är alla bra inlägg i vad som kanske kommer bli en standard lärobok för alla som vill jobba med digitalisering och affärsutveckling de kommande åren.

  Rek... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna