Skogens hjärta (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
En björn i en bur (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2024-05-16
Upplaga
1
Förlag
Fåglar Förlag
Illustratör/Fotograf
Catrin Schmeer
SAB
Hcg
ISBN
9789198941012

Skogens hjärta

Kartonnage,  Svenska, 2024-05-16
155
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ursula önskade att någon annan var den drottning som så uråldriga varelser ville tala om viktiga saker med. Men det hjälpte inte att önska. Här var hon, och här var de gamle som ville tala med henne. Hon tog ett djupt andetag för att försöka dra in lugnet och glädjen från platsen. Så steg hon fram.
"Välkommen till skogens hjärta", hördes en hes röst.


När det äntligen finns glädje i Ursulas liv igen försöker greve Warg döda henne. Han misslyckas. Men borgen fylls av viskningar och hon är rädd att de handlar om hans nya planer att göra sig av med henne.
Långt från borgen, intill de underjordiskas skog, dyker en främling upp. Vem är han och varför kan han inte tala? Samtidigt brinner dubbla ljus i fönstren i Askhamns fattig- kvarter. Är det ett hemligt meddelande? Vilka är det i så fall som tänder dem?

I Skogens hjärta fortsätter barndrottningen Ursulas kamp för gemenskap och rättvisa. Det är andra delen i serien En björn i en bur. Illustrationer av Catrin Schmeer

"En välskriven fantasy med känslan hos en sådan där riktigt mysig saga. En fin berättelse om oväntad vänskap och att upptäcka vem man egentligen är. Rekommenderas!" Oskar Källner - författare till Imperiets arvingar, om Ursulas hemlighet.

"Boken innehåller allt som en bra fantasy ska ha - spännande varelser, magi, mystik och hemligheter, samt ondska som måste besegras. 5/5" Bokbloggare Nina Hansson om Ursulas hemlighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skogens hjärta
  2. +
  3. Ursulas hemlighet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ursulas hemlighet av Marija Fischer Odén (kartonnage).

Köp båda 2 för 312 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marija Fischer Odén