Happy-happy (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-02-19
Förlag
Docendo
Översättare
Andras Lahdelma
ISBN
9789522917966
Happy-happy (e-bok)

Happy-happy (e-bok)

E-bok (EPUB), Finska, 2020-02-19
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Entä jos loputtomien kompromissien ja nahkapäätösten sijasta voisit päästä kenen hyvänsä kanssa yhteisymmärrykseen asiasta kuin asiasta viidellä askeleella? Ja vieläpä niin, että kaikki ovat ratkaisuun tyytyväisiä.

Ruotsalainen neuvotteluguru Lars-Johan Åge on kehittänyt Happy-happy-menetelmän, joka yltää pidemmälle kuin tuttu win-win-tavoite. Se keskittyy tyytyväisyyteen, suhteisiin, yhteistyöhön ja tulevaisuuteen. Tavoitteena on elämänlaadun kohentaminen ja menestys.

Ja mikä parasta, Ågen menetelmää voi hyödyntää sekä työ- että siviilielämässä. Kyse voi olla oman ehdotuksen saamisesta läpi asiakkaan tai pomon kanssa tai siitä, että työtoverisi sanovat yhtäkkiä kyllä ideoillesi. Tai siitä, että erimielisyydet keittiössä läheisten kanssa vähenevät. Kirja selvittää myös, miksi win-win ei ole oikea tavoite näissä tilanteissa.

Ågen kehittämä menetelmä perustuu psykologian tutkimukseen sekä käyttäytymis- ja taloustieteellisiin kokeisiin. Niitä valottavat arkiset esimerkit, jotka ovat kaikille tuttuja.

Kirjan oikeudet myytiin ennen sen ilmestymistä 17 maahan!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars-Johan Åge

  • Omtyckt : superkraften i att vara äkta, positiv och relevant

    Lars-Johan Åge

    I en värld som alltmer jagar ytlig popularitet och status har vi tappat bort en av våra verkliga mänskliga superkrafter: omtycktheten . Vi har allt att vinna på att återta den. Forskningen visar entydigt att omtyckthet har stora positiva effekter ...

  • Konsten att göra affärer

    Lars-Johan Åge, Per-Erik Holmgren

    Vad är det egentligen som händer när vi gör en affär? År 2009 lanserade Lars-Johan Åge den första vetenskapliga teorin om konsten att göra affärer genom avhandlingen Business Manoeuvring - A Grounded Theory of Complex Selling Processes. I den här ...