ZOO: Virala genier (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
ZOO (del 1)
Utgivningsdatum
2017-09-22
Förlag
Förlaget M
Illustratör/Fotograf
Pentti Otsamo
ISBN
9789523330764
ZOO: Virala genier (kartonnage)

ZOO: Virala genier

Kartonnage, Svenska, 2017-09-22
156
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
När Atlas börjar åttan har bästa vännen Elliott precis flyttat utomlands. I skolan tycks det mesta annat också ha förändrats - Justus har blivit kändis genom virala videoklipp och Tessie har genomgått en otrolig pubertet. Nya elever har börjat på klassen - den coola Sarah-Li och en utbyteselev som inte ens lärarna verkar veta om är kille eller tjej. Bland allt det nya är Miniturken med sin diabetes det enda konstanta, Atlas ständige följeslagare.

Atlas skriver mejl till Elliott om det som händer i skolan och livet. Mejlen är ett sätt att hålla kontakten, men också ett sätt för Atlas att få utlopp för sin kreativitet. Breven är fulla av teckningar, skisser, topplistor och memes. Fast vännerna nu bor på olika sidor av planeten fortsätter de göra sin egen webcomic - ZOO - en humoristisk spegel av skolvardagen, i zoomiljö.

I seriens första bok har skolan drabbats av näthysteri. Justus i 8A har skapat det virala fenomenet våffling och blivit en kontroversiell kändis. Atlas räddar livet på Miniturken och får ett diplom av lärarna. När både Atlas och Justus blir nominerade till skolstyrelsevalet startar de varsin kampanj, där inte bara makten står på spel. Ska åttorna representeras av någon med popularitet och muskler eller av någon med riktiga idéer? Sarah-Li ställer överraskande upp som Atlas kampanjchef och kommer med bra idéer, men hur klår man en viralt känd fotbollskille som verkar vara beredd att göra vad som helst?

ZOO är en skamlös skratta-högt serie om en tonårspojke och hans vardag, full av överraskningar och igenkänning. Svår att låta bli, omöjlig att lägga ifrån sig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ZOO: Virala genier
  2. +
  3. Snön över Azharia

De som köpt den här boken har ofta också köpt Snön över Azharia av Minna Lindeberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 312 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Teds sista ord

    Ted Forsström

    Alla goda ting kommer i tre: vise män, musketörer, bockar. Och numera också ordböcker. Ted Forsström - mannen som återuppfann ordvitsen - och det sexiga geniet bakom "Teds Nya Ord" och "Teds Nyare Ord", är nu tillbaka med &quot...

Bloggat om ZOO: Virala genier