Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
409
Utgivningsdatum
2014-04-17
Upplaga
1
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Lotta Eklund
Originaltitel
Hjem til meg
Medarbetare
Form, Jojo (form)
Dimensioner
218 x 142 x 32 mm
Vikt
590 g
SAB
Hce
ISBN
9789100136321
Hem till mig (inbunden)

Hem till mig

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-04-17

Slutsåld

Ove är läkare, gift och har barn. Han är en man som bjuder på sig själv och som försöker att se till att alla har det bra: han själv och barnen, patienterna och de kvinnor han älskar. Men han har svårt att lägga band på sig. Han bedrar sin första kärlek och sin andra, och sedan även henne. Han glider från förhållande till förhållande, från Wenche till Marion och vidare till fler och yngre kvinnor. Varje gång är det på djupaste allvar. Och varje gång uppenbarar sig en ny möjlighet. Hem till mig handlar om Ove, från det att han är ung nyutexaminerad läkare till dess han närmar sig pensionen. Det är en berättelse om livet som det kan falla sig, när allting inte riktigt blir som man har tänkt sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hem till mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Föll inte mej i smaken.

  jag kom inte längre än tio sidor ,den var skrivet på ett sätt som inte föll mej i smaken,glömde hela tiden av vad jag läste om.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Trude Marstein

 • Jag hade så mycket

  Trude Marstein

  Monika är 13 år och vet att allt hon upplever kommer att tillhöra en annan tid. Hon är 27 och en äldre professors älskarinna. Hon är 37 och bor hos Geir, de har Maiken som rytmiskt suger på sin napp och saknar hår i nacken. Monika är också 46, har...

 • Mujeres de los fiordos

  Karin Fossum, Trude Marstein, Hanne Orstavik, Beate Grimsrud, Merethe Lindstrom

  Esta antologÿa que tenemos entre las manos nos presenta a diez escritoras noruegas contemporáneas, de entre 35 y 85 años, pertenecientes a generaciones y credos literarios muy diversos, pero en las que tal vez podamos también intuir algunos ra...