Lazarus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 7)
Utgivningsdatum
2018-10-19
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100142780
Lazarus (e-bok)

Lazarus (e-bok)

(25 röster)  |  Läs 5 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-10-19
109
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden - andra skulle kalla det för en mardröm.

Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Lazarus. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Efterlängtad
  Hans Lefton Ulriksson, 17 november 2018

  Strålande inledning på berättelsen, Snabb och fin utveckling utan att tappa olika sidolinjer. Kan lätt sträckläsas om man inte ser upp ;-)

 2. I genren psykologiska thrillers, i toppskiktet.
  Jan, 9 november 2018

  Samma frustrerande spänning, brutala våldsskildringar och psykologiska intrig som för mig blivit ett signum hos författarna. Slutar precis som tidigare böcker med att man ser fram emot nästa bok. För att få full pott skulle jag önska att personporträtten fick lite mer utrymme i förhållande till den pågående intrigen, även om det skulle addera 150-200 sidor till på boken.

 3. Kepler levererar i vanlig ordning
  Carina Vestring, 2 november 2018

  Spännande på keplervis,så där så att man inte vill släppa den. Laddade hem den som e-bok & sträckläste den! Önskar man hade nästa bok i handen redan nu!

 4. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 31 oktober 2018

  Lazarus är den sjunde boken i serien om Joona Linna, av Lars Kepler. Jag har läst alla dom sex tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa. Här är länkar till mina recensioner av dom: Hypnotisören, Paganinikontraktet, Eldvittnet, Sandmannen, Stalker, och Kaninjägaren. (Jag har även läst den fristående boken Playground av Lars Kepler, och länkar här även till den).

  Och Lazarus gjorde mig absolut inte besviken. För den var precis lika bra som dom tidigare böckerna i serien. <... Läs hela recensionen

 5. Läskig!
  jennifer thorselius, 24 oktober 2018

  Keplers Sandmannen och den här är de enda böcker jag bara kunnat läsa i dagsljus, de är för läskiga för att läsas kvällstid!

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Lazarus