Lazarus (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 7)
Utgivningsdatum
2018-10-19
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100142780

Lazarus E-bok

(60 röster)  |  Läs 13 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-10-19

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
En död man hittas i en lägenhet i Oslo. När polisen öppnar frysboxen i köket gör de ett fruktansvärt fynd. Offret visar sig vara en dittills okänd gravskändare och trofésamlare. Några dagar senare kontaktar en tysk kommissarie Joona Linna och ber om hjälp med ett mordfall på en camping utanför Rostock. Joona förstår att mönstret som framträder är vansinnigt och samtidigt omöjligt att ignorera. Vissa skulle kalla det för ett mirakel om någon återvände från döden - andra skulle kalla det för en mardröm.

Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 13 recensioner av Lazarus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För konstruerad
  Sven Bergenstråhle, 14 juni 2019

  Lite väl konstruerad och överdriven för att bli trovärdig. Det blir för lätt att förutse vad som händer. Dessutom kan man ana vad nästa bok handlar om

 2. Hafsigt ihopkok
  -, 17 mars 2019

  Inte alls nöjd, jämfört med de andra böckerna känns denna som hafsverk. Storyn hänger dåligt ihop, och ibland så blir den rent av dålig.

 3. Bra bok
  Christopher Revett, 4 februari 2019

  Endast 50 sidor har jag läst till nu men boken är mycket spannande, jag kan rekommendera den. Förresten har jag också läst "Hypnotisören" och "Stalker". Mycker bra!

 4. Suverän hantering av känsla och språk!
  Bertil Tonnvik, 30 december 2018

  För att läsa denna bok krävs en viss förmåga att förstå verbala samband och knyta samman komplicerade händelser till en intressant slutprodukt.
  Därmed skiljer den sig markant från övrig kriminallitteratur som alltmer använder ett förenklat språk för att möjliggöra "diagonalläsning" för att snabbt komma till en slutsats.
  Detta är alltså ingen bok för snabbläsning. Det tar tid att läsa den men njut av språket, de avancerade dialogerna och den komplicerade händelseutvecklingen!

 5. Överarbetad.
  ADA, 17 december 2018

  För mycket av allting. Känns som att allting broderas ut i all oändlighet för att få till en tjockare bok. Har hört författarna i intervjuer säga att de blir själva rädda för handlingen i boken. Bra, då funkar det ju på 2 stycken i alla fall.

 6. Bokaction blää
  Dan Gösta Ingemar Jonsson, 9 december 2018

  Bara en massa våld! Ingen personskildring alls! Som en actionfilm i bokform! Känns som man bara är ute efter att få sälja en bok.

 7. I ärlighetens namn...
  BOF, 8 december 2018

  Det är är inget jag kan rekommendera någon. Och jag läser mycket. Intressant att se om även negativa omdömen får plats här.

 8. Forutsigbar
  Henry Arne H (Narvik), 21 november 2018

  Halvveis i Lazarus er jeg ennå ikke kommet i 'page-turner' modus og er nok ikke overbevist av konstruksjonene for å kunne skrive en ny roman om Jurek.

 9. Efterlängtad
  Hans Lefton Ulriksson, 17 november 2018

  Strålande inledning på berättelsen, Snabb och fin utveckling utan att tappa olika sidolinjer. Kan lätt sträckläsas om man inte ser upp ;-)

 10. I genren psykologiska thrillers, i toppskiktet.
  Jan, 9 november 2018

  Samma frustrerande spänning, brutala våldsskildringar och psykologiska intrig som för mig blivit ett signum hos författarna. Slutar precis som tidigare böcker med att man ser fram emot nästa bok. För att få full pott skulle jag önska att personporträtten fick lite mer utrymme i förhållande till den pågående intrigen, även om det skulle addera 150-200 sidor till på boken.

 11. Kepler levererar i vanlig ordning
  Carina Vestring, 2 november 2018

  Spännande på keplervis,så där så att man inte vill släppa den. Laddade hem den som e-bok & sträckläste den! Önskar man hade nästa bok i handen redan nu!

 12. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 31 oktober 2018

  Lazarus är den sjunde boken i serien om Joona Linna, av Lars Kepler. Jag har läst alla dom sex tidigare böckerna, och tyckt mycket om dom allihopa. Här är länkar till mina recensioner av dom: Hypnotisören, Paganinikontraktet, Eldvittnet, Sandmannen, Stalker, och Kaninjägaren. (Jag har även läst den fristående boken Playground av Lars Kepler, och länkar här även till den).

  Och Lazarus gjorde mig absolut inte besviken. För den var precis lika bra som dom tidigare böckerna i serien. <... Läs hela recensionen

 13. Läskig!
  Thorselius Jennifer (Stockholm), 24 oktober 2018

  Keplers Sandmannen och den här är de enda böcker jag bara kunnat läsa i dagsljus, de är för läskiga för att läsas kvällstid!

Visa alla 13 recensioner

Fler böcker av Lars Kepler