Öppnas i händelse av min död (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-10
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Eva Johansson
ISBN
9789100150006
Öppnas i händelse av min död (e-bok)

Öppnas i händelse av min död E-bok

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2015-03-10

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tänk dig att din man hade skrivit ett brev till dig, ett brev som bara får öppnas efter hans död. Föreställ dig också att brevet innehåller hans djupaste, mörkaste hemlighet. En hemlighet som kan förstöra inte bara det liv och den familj ni har byggt tillsammans, utan också andras. Tänk dig att du hittar det här brevet när din man fortfarande lever...

Cecilia Fitzpatrick är en framgångsrik affärskvinna, en mycket älskad fru och mamma och omtyckt av många. Hennes liv är välordnat och det är också hennes hem. Hennes äktenskap med John-Paul är lyckligt, de har tre döttrar och bor i Sydney i Australien. En dag när hon är uppe på vinden ramlar en kartong ner från en hylla där hennes man sparar gamla kvitton. Ur kartongen faller ett förslutet kuvert. Brevet är till Cecilia från John-Paul, men får öppnas endast då han är död. John-Paul är på tjänsteresa men när han ringer berättar Cecilia om brevet, han avfärdar det och ber henne slänga det utan att läsa. Men Cecilia blir inte lugnad utan ännu mer förbryllad. Varför fanns brevet på vinden, i en obetydlig kartong? Ska hon trots allt öppna brevet och läsa, eller? Plötsligt har hennes liv tagit en helt ny vändning på grund av ett brev från hennes man, ett brev som innehåller något hon aldrig skulle kunna föreställa sig...

Internationella succéförfattaren Liane Moriarty har skrivit en gripande, tankeväckande roman. Hon berättar om ett äktenskapsdrama med också om flera personers livsdramer. Den brännande frågan är: Hur väl känner vi egentligen den vi lever med?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Öppnas i händelse av min död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. I händelse av min död.
  -, 25 oktober 2022

  Passar bra som tv-serie. Med cliffhanger efter varje avsnitt. Sensmoralen är svår att hålla med om. Kanske inte alltid bäst att hålla tyst om hemligheter.

 2. Oj vad bra!
  Gertie (Malmö), 6 november 2016

  En spännande historia om vänskap, hemligheter, skuld, skam, åtrå, relationer och kärlek.
  Detta var en riktig bladvändare.
  Gillade även epilogen som skickligt knöt ihop det hela.

 3. Kunde inte sluta läsa
  Farry, 24 januari 2016

  Riktigt bra bok men en blandning av spänning, romans, dramatik och humor. Rekommenderas starkt. En bok som jag hade kunnat läsa klart under en dag. En bok som har en bra vändning i slutet.

 4. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 24 mars 2015

  Vissa böcker går rakt in i hjärtat, och det gjorde verkligen den här boken. Den gick inte bara in i hjärtat, utan även in i magen och in i hjärnan.

  Det är en otroligt stark bok, som är fantastiskt välskriven. Väldigt oförutsägbar är den också. Och mycket, mycket gripande och rörande.

  Det är flera äktenskaps- familje- och livsdramer i boken. Och den stora frågan i boken är, precis som det står i beskrivningen av boken, "Hur väl känner vi egentligen den vi lever med?". Och ä... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Liane Moriarty