Veckans favoriter : middag på bara 30 minuter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
235
Utgivningsdatum
2014-08-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 20 mm
Vikt
921 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113054773

Veckans favoriter : middag på bara 30 minuter

(23 röster)  |   Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-08-14

Slutsåld

Med rätt knep och lite planering går det lätt att laga god och variationsrik middag på under en halvtimme. Här hittar du allt som får din vardag att bli enklare - med tydliga och temabaserade kapitel som har lösningarna på de vanligaste vardagsproblemen.

Inköpslistor för olika matsedlar, 1 matkasse - 3 middagar, allt-i-en-gryta-recept, supersoppor och matiga sallader, budgetveckan i slutet på månaden, 2 för 1: middag och matlåda, och fantastiskt smarta menyer med tidsscheman som gör att du blir supereffektiv i köket och faktiskt vågar bjuda hem folk på fredagskvällen efter jobbet!

Alla recept är årstids- och säsongsbundna och boken är späckad med tids- och energisparande tips för både köket och mataffären. Här finns också knep för hur du tar vara på resterna och hur du lätt varierar de vanligaste vardagsrätterna så att du slipper tröttna på dem. Dessutom innehåller boken ett gediget råvaruregister så att du lätt kan slå upp den ingrediens du är sugen på och hitta massor med recept som innehåller just den. Sluta stressa över vad ni ska äta till middag - allt hittar du här!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Veckans favoriter : middag på bara 30 minuter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra vardagsmat
  annelie björkered, 23 oktober 2019

  Bra och enkel kokbok, allt ifrån super enkla recept till medel avancerat. Passar vardagsköket utmärkt. Enkel att laga efter och inspirerande.

 2. Bra snabb vardagsmat med nytänk
  Pernilla , 15 juni 2016

  Enkla lättbegripliga recept med bra råvaror. Förslag på användning av rester och skåpmat. En riktigt bra grundkokbok. Om du ska köpa en kokbok till familjen välj den här!

 3. Toppen!
  Annika, 6 juli 2015

  Har aldrig varit med om en receptbok där jag velat testa så många av recepten. Mycket inspirerande och fin bok.

 4. Perfekt i vardagen
  Britt K, 10 februari 2015

  En helt fantastisk kokbok. Goda rätter, enkla ingredienser, lättlagat, tydliga recept och det går framför allt snabbt. Guld värt i en stressad vardag.

 5. Perfekt om vardagskäk
  Karin, 23 september 2014

  Har alla Saras kokböcker, och gillar hennes sätt att tänka kring mat. Mycket grönt, fräscha ingredienser; vardagligt men med något extra i varje recept. Har provat flera goda grejor redan.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Sara Begner