Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2015-02-25
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Alfvegren, Linda (foto)
Dimensioner
235 x 200 x 20 mm
Vikt
801 g
SAB
Rbaac
ISBN
9789113055749
Stora löparboken för kvinnor (inbunden)

Stora löparboken för kvinnor

(94 röster)  |  Läs 14 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-02-25
269
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Ingenting kan vara så avstressande och avslappnande och samtidigt ge så bra träning som löpning. Inga transportsträckor, det är bara att snöra på sig skorna och ge sig ut.

I den här boken vill den erfarna PT:n Lovisa "Lofsan" Sandström och den entusiastiska maratonlöparen Jessica Almenäs inspirera och engagera kvinnor att börja springa, att fortsätta springa - och springa fortare.

Stora löparboken för kvinnor hjälper dig att träna smartare och prestera bättre. Oavsett om du är 15, 35 eller 55 kommer du att få tips och idéer kring hur du på ett lustfyllt och hållbart sätt med träningsglädje kan löpträna och förbättra din prestation.

Förutom fysik, teknik och distans kan du läsa om vilka övningar du ska komplettera din löpning med, hur du kan tänka kring mat, hur du ska göra för att förbereda dig för ett lopp och hur du kan löpträna under och efter en graviditet. Boken visar att mer inte alltid är bäst utan att det viktigaste är att du tränar smart, utifrån just dina förutsättningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stora löparboken för kvinnor
 2. +
 3. Asexuella krukväxter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Asexuella krukväxter av Ponyhans Ponyhans (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 14 recensioner av Stora löparboken för kvinnor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande
  Frida M, 20 april 2018

  Blir riktigt inspirerad och motiverad av att läsa boken och är nu några veckor in i ett program och tycker det är jätte kul!

 2. Anna

  Boken innehåller många bra tips och råd för löpare i olika nivåer. Ett stort plus för löpprogrammen för olika distanser och nivåer.

 3. Inspirerande
  Elin, 16 november 2015

  Bra och konkreta tips som presenteras på ett inspirerande sätt. Jag blev väldigt sugen att testa uppläggen och har utvecklat min löpning....

 4. Motiverande
  Hanna, 26 oktober 2015

  Om du inte var motiverad eller inspirerad inför att börja eller fortsätta att löpträna innan blir du det efter att du har läst några första sidor av denna bok! Utöver inspiration och motivation får du bra tips på träningsövningar och teknikövningar liksom fullständiga träningsprogram. Jag kan inte annat än rekommendera denna bok till alla!

 5. Bästa Boken för löparkvinnor
  Zita, 16 oktober 2015

  Underbart upplägg med berättelser, beskrivningar om och varför man ska göra vissa saker och hur man ska tänka. Mycket bra med övningar för olika lopp man vill springa.

 6. Fantastiskt inspirerande!
  Malin Mårline, 4 juni 2015

  Mycket trevlig bok med tydlig information och bra träningsupplägg. Oerhört inspirerande! Sen är den väldigt snygg också! Rekommenderas varmt för alla som springer eller vill springa.

 7. Härligt pepp!!!
  Sofia, 2 juni 2015

  Suoersnygg bok skriven för alla kvinnor i alla åldrar som har olika mål med sin löpning. Inspirerande och peppande utan pekfingrar!! Kanon!

 8. Inspiration
  icke löpare, 10 maj 2015

  Inspirerar till att sätta i gång. Användbar även om man bara små joggar eller goggar/power går ibland. Bra övningar för både styrka och rörlighet.

 9. En riktigt bra inspirationsbok!
  Ida D, 2 maj 2015

  Har inspirerat mig att komma igång med min träning igen efter långt uppehåll! Konkreta och bra råd kring hur löpträningen kan trappas upp på ett lämpligt sätt och andra goda råd kring exempelvis styrketräning och hållning för att minimera risken för skador.

 10. Inspirerande
  Sara, 21 april 2015

  Mycket inspirerande bok, med olika löparprogram för 5 km upp till 42 km, anpassade efter löparförmåga. Typs på bra styrkeövningar för att bli en starkare och skadefri löpare. Rekommenderas för både nybörjare och mer erfarna!

 11. Bra och pedagogisk
  Anne , 21 april 2015

  En jättefin och väldigt bra bok som är lätt att förstå sig på och inspireras utav. Väldigt bra med tips på styrketräning .

 12. Bra tips!
  Helena , 15 april 2015

  Många bra tips för alla kvinnor i alla åldrar och riktar sig till dig oavsett om du är nybörjare eller har rutin.

 13. Rekommenderas!
  Elin, 9 april 2015

  Bra och inspirerande! Jag som precis har gått en löpskola känner igen alla tips om löpteknik mm, och tar med mig detta ut i spåret! Fick en kickstart i min löpning, delvis tack vare boken.

 14. Rekommenderas varmt!
  Camilla , 9 mars 2015

  Inspirerande, varm och snygga bilder! Upplägg för dig som vill springa både kortare och längre distanser.
  Mycket bra och jag rekommenderar den varmt.

Visa alla 14 recensioner

Fler böcker av författarna