Idag ska vi inte dö: Fångar i krigets Syrien (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-03-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113066370
Idag ska vi inte dö: Fångar i krigets Syrien (e-bok)

Idag ska vi inte dö: Fångar i krigets Syrien E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-03-02

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det blev en mardröm som hittills inte har berättats, med flyktförsök, skottskada och olika former av tortyr. Under 46 dagar satt reportern Magnus Falkehed och fotografen Niclas Hammarström som gisslan i Syrien. Som enda utländska journalister gav de sig in i västra Syrien, mitt under brinnande krig. På vägen ut, efter en knapp vecka av strapatsrika och dramatiska reportage, blev de gripna av beväpnade män och hållna som fångar mitt i frontlinjen.

I den dagliga kampen mot hunger, kyla och krigets livsfaror sattes deras vänskap och tro på livet på hårda prov, inlåsta i en mörk källare och vaktade av krigare.

För deras familjer och barn öppnades en nattsvart avgrund: en skräckfylld värld kantad av nattliga samtal, hemliga förhandlingar och hot om snar död. Mitt i det helvetet skulle två kvinnor, Anna och Florence, hålla samman sina familjer i en vardag som inte längre fanns.

Idag skall vi inte dö är en självutlämnande bok om tvivel, kärlek och hopp, där människan tvingas hämta bränsle i det djupaste av sina hjärtan. Det är också en berättelse om hur svallvågorna av dramat kastar om livet för hela omgivningen. En bok om vanliga människor som dras ned i en overklig skuggvärld men vägrar ge upp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna