Älskade terrorist : 16 år med militanta islamister (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
My Holmsten
Utgivningsdatum
2016-06-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113075556
Älskade terrorist : 16 år med militanta islamister (ljudbok)

Älskade terrorist : 16 år med militanta islamister (ljudbok)

(6 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-06-15

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"När barnen somnat satte jag på vattnet i badrummet, så att de skulle tro att jag duschade om de vaknade. Sedan kontrollerade jag från fönstret när poliserna gjorde sin runda. Precis när de passerat min port gick jag med snabba steg nerför trappan och ut på Damaskus gator."

Älskade Terrorist är berättelsen om en ung kvinna från de välbärgade villakvarteren i Halmstad som går med i den internationella jihadrörelsen och stannar där i 16 år. Från slutna grupper i Sverige tar hon sig över Berlin till mujahedins hemliga träningsläger vid gränsen till Tjetjenien. Vid sin sida har hon sin man, idag efterlyst som global terrorist. I Damaskus grips Anna och hennes tre barn av diktatorn Bashar al-Assads säkerhetstjänst och fängslas.

Anna Sundbergs vittnesmål är unikt, också internationellt sett. Få män - och nästan inga kvinnor - har vågat eller kunnat berätta inifrån jihadismens vardag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Sista resan till Phnom Penh

    Jesper Huor

    En majdag 1977 lämnade Someth Huor sin svenska hustru och deras tvåårige son i Berlin för att resa till Peking. Därifrån tog han ett plan till Kambodjas huvudstad Phnom Penh. Someth var en högutbildad kambodjan som under sina år i Eu-ropa blivit s...

  • I väntan på talibanerna : Afghanistan inifrån

    Jesper Huor

    En gång var Afghanistan världens centrum. Härifrån styrdes imperier som sträckte sig från Europa till Kina och Indien. Idag är det världens ände skådeplats för stridigheter mellan stormakter och fanatiker. Här bor ett fattigt, hungrigt och till tä...