Jag hatar att träna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2017-09-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Svensson, Emma (foto) / Holmgren, Beata (foto)
Dimensioner
231 x 196 x 19 mm
Vikt
682 g
SAB
Rag
ISBN
9789113078908

Jag hatar att träna

(20 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-28

Slutsåld

Har du också tänkt att du borde börja träna, men kommer på massor av anledningar till att det inte går just i dag? Att du har för dåliga skor, för lite tid eller en tv-serie du måste se. "Jag är en av er", är Brita Zackaris budskap. "Jag kan alltid komma på tusen ursäkter att inte träna. Om du inte också gör det är det eventuellt nåt fel på dig."

Med stor humor och ett alldeles eget uttryckssätt är detta träningsboken som inte är som någon annan, men som ändå effektivt hyvlar ner alla trösklar, främst de mentala, som finns mellan dig och ett svettigare liv. För även om du hatar att träna så kan du med Britas enkla tricks ändå få det gjort.

Med avsnitt som Fucka inte med maten (en ostmacka är lika bra som en proteinsmoothie), Kan jag dö av att börja träna och en fotoguide till hur du bokstavligen tar dig ur soffan har hon gjort en alldeles egen variant av träningsbok. Killarna i gymmet får sig en känga, liksom alla former av dieter.

Boken innehåller även övningar som alla kan göra, 15-minutersprogram som gör vem som helst svinstark och ett sexveckors-program som garanterat får dig att komma i gång.

För du kan bli en sådan som tränar trots att du hatar det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jag hatar att träna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rolig träningsbok med bra övningar
  frida eklöf, 27 mars 2018

  Jag jobbar på bibliotek och har tillgång till så många böcker att jag sällan köper en bok. Efter att ha lånat denna bok så visste jag att jag ville kunna gå tillbaka och läsa i den gång på gång. Därför gjorde jag ett undantag och gjorde ett inköp.

 2. Rekommenderas varmt!
  Marie B, 12 februari 2018

  Bokens titel fick mig att läsa den och innehållet gjorde mig inte besviken. Jag har även gett boken i present till en vän som också tyckte om den! Kan locka en tränings-osugen till att bli träningssugen! Älskar att boken inte innehåller pekpinnar, både generellt och i synnerhet om mat.

 3. Bok som blir ens bästa träningskompis
  Kitty, 22 januari 2018

  Brita Zackaris språk är helt fantastiskt, hon har en så otrolig komisk klang i det. En bok som är för alla oss som också hatar att träna, en bok som är ens bästa träningskompis som står bredvid och ropar hejaramsor när en gör armhävningar och som ger en en kexchoklad efteråt. Älskar denna bok, läser alltid lite i den när jag känner mig peppad på att träna, men främst när jag mår dåligt pga tänker att jag "borde träna". Rekommenderar till alla som funderar kring träning!

Visa alla 3 recensioner