Spenat i stan : odling och självhushåll för lägenhetsbor (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2018-03-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Rökaeus, Anna (foto) / Söderén, Olof (foto)
Illustratör/Fotograf
Kristin Lidström
Dimensioner
240 x 170 x 25 mm
Vikt
754 g
SAB
Qe
ISBN
9789113081472
Spenat i stan : odling och självhushåll för lägenhetsbor (inbunden)

Spenat i stan : odling och självhushåll för lägenhetsbor

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-03-02
229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Många med gröna fingrar bor i stan och alla drömmer inte om att flytta ut på landet till en liten röd stuga. För dig som vill odla själv finns det alla möjligheter även i staden. På kolonilotter, gårdar, balkonger, terrasstak och i fönster bara fantasin sätter gränserna.

I denna heltäckande och praktiska handbok guidas du till att odla din egen mat i staden. Hur du hittar din plats, vilka grödor du ska plantera och vad du behöver tänka på när det gäller jorden.

Självklart får du goda recept som hjälper dig att äta det som är i säsong. Författarna tipsar även om hur du bär dig åt för att lämna din odling utan vattning ett par sommarveckor - när lusten att resa blir för stor.

Hela boken präglas av ett hållbarhetsfokus och värnande om naturen och våra resurser liksom tankarna på att äta bättre och kunna njuta av egna, nyskördade grönsaker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spenat i stan : odling och självhushåll för lägenhetsbor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra stöd för nybörjaren!
    Boktagen (Malmö), 31 mars 2021

    Bra uppdelning och beskrivning av olika aspekter, så som jord, gödning, förkultivering m.m. Känns som en bra introduktion för nybörjaren. Hållbarhetstänk i urban tappning.

Visa alla 1 recensioner