Smygträna : varje minut gör skillnad (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2019-01-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Illustratör/Fotograf
Pernilla Qvist
Dimensioner
246 x 175 x 16 mm
Vikt
586 g
SAB
Rag
ISBN
9789113090429
Smygträna : varje minut gör skillnad (inbunden)

Smygträna : varje minut gör skillnad

(14 röster)
Inbunden,  Svenska, 2019-01-03

Slutsåld

Man kan lätt förledas att tro att alla andra människor tränar, men sanningen är att det är få av oss som motionerar tillräckligt. De flesta av oss är mer eller mindre stillasittande, vilket påverkar vår hälsa negativt på en mängd olika sätt. De goda nyheterna är dock att även den lättaste träningen, den minsta rörelsen, gör skillnad. Om den blir av.

I den här boken visar Leila Söderholm hur vi med små steg kan bryta stillasittandets effekter och förbättra hjärt-kärlhälsan. Och hon har nya forskningsresultat att luta sig mot.

Här hittas fascinerade fakta, enkla övningar och korta träningsprogram. Genom att utnyttja några av de små pauserna i vardagen till att röra oss kan vi starta viktiga processer i kroppen, och varje minut spelar roll.

Leila säger: "Träningstrenderna kommer och går men det som alltid finns kvar är hur vi rör oss i vår vardag. Tidigare har denna typ av rörelse inte riktigt räknats som något av värde men idag visar forskningen tydligt att skillnaden är enorm om vi får in mer rörelse i vardagen."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »