Lyckan finns i ett ögonblick (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
404
Utgivningsdatum
2020-05-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ingela Jernberg
Originaltitel
Only You
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
233 x 157 x 33 mm
Vikt
705 g
SAB
Hce
ISBN
9789113097008
Lyckan finns i ett ögonblick (inbunden)

Lyckan finns i ett ögonblick

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-05-06
209
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kate Eberlens kärlek till dans i alla dess former och staden Rom gav henne inspirationen till den nya romanen Lyckan finns i ett ögonblick.

Letty och Alf träffas på en kurs i italienska för utlänningar i Rom, ett språk som båda kämpar med. Men det språk de kan tala utan svårighet är dansens. Letty började sin bana som balettdansös innan karriären tog slut på grund av en knäskada, medan Alf är brittisk mästare i pardans. Hon kommer från London och han från Blackpool och deras olika ursprung har ingen betydelse så länge de upptäcker Rom och lär känna varandra.

Men i ett slag förändras allt när båda konfronteras med sitt förflutna och deras respektive hemligheter hotar att röjas. Vad var det som fick dem att lämna England, och vad flyr de ifrån? Letty och Alf får allt svårare att berätta sanningen om sina liv för varandra. Letty återvänder till London och Alf till Blackpool. Frågan är om de kan hitta en framtid tillsammans?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lyckan finns i ett ögonblick
 2. +
 3. Som om du inte fanns

De som köpt den här boken har ofta också köpt Som om du inte fanns av Kate Eberlen (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Lyckan finns i ett ögonblick. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Vacker, kärleksfull och romantisk!
  Boktanten, 10 september 2020

  Det är svårt att hitta något mer romantiskt än att vandra runt på Roms gator tillsammans med den man älskar. I alla fall om den man älskar inte har några hemligheter. Och om man själv inte har några hemligheter. Men Alf och Letty har hemligheter, stora sådana. Kommer deras nyupptäckta kärlek att klara av sanningen? Eller är det bättre att inte säga något?

  Lycka finns i ett ögonblick är en väldigt fin och välskriven bok där alla händelser kännas väl genomtänkta. Språket är bra och för... Läs hela recensionen

 2. Underbara miljöbeskrivningar
  @bokslukarfeministen, 6 augusti 2020

  Lyckan finns i ett ögonblick är definitivt en vacker historia, och det var mycket jag gillade med den, men den är lite väl klyschig för min smak tyvärr då den blir lite väl sockersöt. Det är definitivt en smakfråga, så avskräcks inte om ni gillar denna typ av romaner. Jag gillade däremot att en får följa både Alf och Letty, få deras perspektiv på händelserna. Den innehöll även en del trevliga miljöbeskrivningar vilket jag gillade och som ger en fantastisk bild av Rom.

 3. Mysig och romantisk, 3 +
  Villivonkansbooks, 21 juli 2020

  I Kate Eberlens nya bok får vi resa genom boken i Rom. Det är en stad som jag aldrig har besökt men efter att ha läst boken så känns det nästan som jag varit där. Författaren gör målande beskrivningar och via karaktärerna Alf och Letty så får vi ta del av många fina miljöer i Rom. De fina miljöerna blir en perfekt kuliss för ljuvlig romantik vilket också karaktärerna i boken får uppleva. Det är en berättelse som tar tid och som broderas ut sakta men utan att bli det minsta seg. Vi får ta del ... Läs hela recensionen

 4. Passionerad kärlekssaga
  Stinas_boksida, 11 juli 2020

  På en italiensk språkkurs i Rom, träffas Letty och Alf. Båda kommer från England, men hamnar i Italien av olika anledningar. De upptäcker att de har dans som gemensam passion.

  De börjar umgås mer och mer, känslor uppstår, och en passionerad kärlekshistoria inleds.

  Båda två har hemligheter de inte berättat, som de absolut inte vill berätta. Men så kommer det förflutna ifatt. Letty lämnar hastigt Rom, och Alf gör allt för att få kontakt med henne igen.

  Kommer de hitta... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kate Eberlen