Drönarhjärta (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (369.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hjärta-serien (del 1)
Inläsare
Niklas Engdahl
Utgivningsdatum
2021-08-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113113500
Drönarhjärta (ljudbok)

Drönarhjärta Ljudbok

(175 röster)  |  Läs 12 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-19

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Året är 2016. Transportstyrelsen har röjt den svenska underrättelsetjänstens hemliga agenter och Sverige står utan ögon och öron på marken för första gången på decennier. När en oväntad upptäckt görs på Gotland skickas Hanna Hjerta, vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik, dit för att delta i utredningen. Underrättelsetjänster från världens alla hörn vänder sina blickar mot Gotland, samtidigt som omvärldsläget blir alltmer spänt. Insatsen visar sig bli mer omfattande än Hjerta först trott, och hon dras allt djupare in i en storpolitisk konflikt vars konsekvenser riskerar att bli förödande. En plan med allt större insatser tar sin form, men kommer de att lyckas innan det är för sent?

Drönarhjärta är en ny thriller och spionroman av Lars Wilderäng, författaren till Stjärnklart, Höstsol och Redovisningsavdelning Marviken. Tio år efter debutromanen Midvintermörker återvänder han nu till Gotland i en rafflande spänningsroman, den första i en ny thrillerserie som tar sitt avstamp i en händelse som ligger obehagligt nära verkligheten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Drönarhjärta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande och mycket MÖPigt.
  TB, 12 oktober 2023

  Underhållande och MÖPigt. Litterärt bättre än höstsol och höstregn även om det finns gott om förbättringspotential. Ser fram emot nästa bok i serien och kanske lite karaktärsutveckling.

 2. Lite stel
  -, 31 december 2022

  Det kändes som att det aldrig fanns någon början, mitt, kulmen och avslut utan bara en serie händelser där alla fick lika stor tyngd. Vad är egentligen bokens twist? Dessutom är uppläsaren mer än nådigt tråkig.

 3. Grymt bra!
  -, 3 december 2022

  Riktigt kul att få lite inblick i svenska militärens utrustning och hur det går till även om det kanske är fiction men det är ändå en riktigt bra och spännande bok.

 4. Man vet vad man får
  -, 2 november 2022

  Har läst/lyssnat på alla Wilderängs böcker. Om man gillar hans tidigare böcker kommer man gilla den här också. Den påminner kanske lite väl mycket om Midsommarregn och Höstsol när det kommer till karaktärer.

 5. Tröttsam
  -, 1 november 2022

  Tyvärr tappar den spänningen av en för fakta inriktad story och själva intrigen får en biroll. Till detta levereras en inlevelselös uppläsare som pratar entonigt och tröttsamt igenom boken vilket fick mig att tappa tråden ideligen. Tack men nej tack!

 6. Intressant bok men överskott av detaljer
  - (Falkenberg), 31 oktober 2022

  Intressant tema men författaren tappade mig ordentligt på suget att lyssna. Jag vet inte hur många gånger jag fått spola tillbaka för att jag tappat handlingen. Det är nämligen på gränsen till detaljer som görattt man drunknar i det i stället för i bokens flow och karaktärer. Dessutom en brist på tillräckligt många personer med en karaktär som man följer med intresse. Jag lyssnade igenom den för att veta slutet, men är mycket tveksam om jag fortsätter lyssna .

 7. Neee
  Kräsen , 3 februari 2022

  Stereotyp Wilderäng-berättarstil ... kom med något nytt, Lars!

 8. Tunn och förvirrande handling
  -, 17 september 2021

  Tråkig bok med oklar handling och monoton uppläsare. Denna serien kommer jag inte följa.

 9. Habil technothriller
  -, 17 september 2021

  Intressant grepp att placera berättelsen i dåtid men med ickeverifierbart händelseförlopp som uppträder realistiskt. Förvisso bättre skissade personporträtt än i tidigare Wilderängare men önskar ändå att karaktärerna inte var så fyrkantiga - dock är det en mycket spännande thriller. Ser fram mot fortsättningen.

 10. Wilderäng som man känner honom
  -, 15 september 2021

  Härlig möp-bok med bra och underbyggd samt underhållande storyline. Mer kommer nog i denna nu serie.

 11. Wilderäng i kjent stil.
  Frode Ysterud, 2 september 2021

  Spennende scenario som utspiller seg. Wilderäng beskriver i kjent stil våpenarter, kjøretøy og våpengrener. Trodde kanskje det skulle skje mer i denne første boken, men blir spennende å følge serien.

 12. Fantastisk
  -, 22 augusti 2021

  Väl i klass, om inte bättre, än hans andra böcker!

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Lars Wilderäng