Soluppgång över strandpromenaden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lilla bageriet (del 4)
Utgivningsdatum
2022-05-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789113122755
Soluppgång över strandpromenaden (e-bok)

Soluppgång över strandpromenaden E-bok

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-05-19

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Jenny Colgan är tillbaka, och den här gången återvänder hon till den älskade serien om det lilla bageriet på strandpromenaden. Äntligen får vi återse Cornwall, många bekanta ansikten och såklart den charmiga lunnefågeln Neil!

Marisa Rosso kan inte förstå hur andra kan gå vidare med sina liv så snabbt, när hon fortfarande kämpar med sorgen efter hennes älskade morfar. Att förlora en morförälder borde ju vara det mest naturliga i världen, så varför tar hon det så hårt?

Hon tar sin tillflykt till den lilla tidvattenön Mount Polbearne, vid foten av Cornwall. Hon behöver vara ifred och tänker enbart ägna sig åt jobbet som registrator. Samtidigt som hon hanterar andras födslar, bröllop och dödsfall, isolerar hon sig allt mer från andra.

Men att bli lämnad i fred visar sig inte helt lätt. Det ständiga plinkandet från hennes granne, en rysk pianolärare, tränger igenom väggen. Hon lyckas inte heller undkomma öbornas ihärdiga arbete med att försöka rädda det lokala bageriet från att slå igen. Kan den livliga gemenskapen i det lilla samhället, hjälpa Marissa att hitta tillbaka till glädjen, där på den lilla ön vid världens ände?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Soluppgång över strandpromenaden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Långdragen
    Mikus, 4 september 2023

    Tyvärr inte så bra som övriga böcker i serien. Långdragen.

  2. Panik
    -, 5 juni 2022

    En bok som var svår att fastna för, men den tog sig, läsvärd

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jenny Colgan