Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2016-04-30
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Kjellin, Kerstin (red.) / Kapadia, Seth (form)
Illustratör/Fotograf
Stig Söderlind
Dimensioner
235 x 155 x 25 mm
Vikt
719 g
SAB
Qbfbc
ISBN
9789127146006
Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden (inbunden)

Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden

(4 röster)
Inbunden Svenska, 2016-04-30
504
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här boken förmedlar en komplett personalstrategi, från träffsäker rekrytering till medarbetarnas fortsatta kompetensutveckling. Du får lära dig behovsanalys, att utföra kompetensbaserade intervjuer, dra slutsatser av olika bedömningsmetoder och belöna konstruktiva arbetsinsatser. Modellen kan bidra till att motverka diskriminering och skapa mångfald på arbetsplatser. Praktiska verktyg och råd starkt förankrade i teori och forskning gör boken till en handfast guide för såväl nya som rutinerade chefer, HR-chefer och rekryterare. Denna andra reviderade utgåva har uppdaterat och utökat material om bland annat anställningsintervjun och kravspecifikation.

Detta är en oerhört bra bok för chefer, personalansvariga och för studenter som läser personal- och organisationsutveckling.
Erika Storme Martinger, BTJ-häftet nr 14, 2016
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kompetensbaserad personalstrategi : hur du tar reda på vad organisationen behöver, bemannar den rätt och utvecklar den inför framtiden
  2. +
  3. Kompetensbaserad Rekrytering, Intervjuteknik Och Testning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kompetensbaserad Rekrytering, Intervjuteknik Oc... av Malin Lindelöw Danielsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 828 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Lindelöw