Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kompisar
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2014-05-12
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Coronel, Marta (form)
Illustratör/Fotograf
Lisa Sollenberg
Dimensioner
300 x 220 x 15 mm
Vikt
1044 g
ISBN
9789127435575

Kompisar Kompisböcker baserade på Barnkonventionen, 10 titlar

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-05-12
636

12% rabatt på allt med kod JUNI12

Gäller t.o.m. 12 juni. Se villkor.

Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Kompisböcker baserade på barnkonventionen är tänkt att användas i arbetet med att öka barnens kunskap och förståelse för sina rättigheter. Materialet består av tio böcker som handlar om utvalda artiklar ur barnkonventionen. I berättelserna om Igelkott, Kanin och kompisarna får vi en förståelse för vikten av tolerans och respekt för andra människor. Exempel på titlar: Säga sitt, Känna trygghet, Lika värde och Få vård. Böckerna är i a4 format och säljs samlade i en mapp. Till böckerna finns också en handledning - Kompisböcker baserade på barnkonventionen – handledning och inspiration.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kompisar Kompisböcker baserade på Barnkonventionen, 10 titlar
 2. +
 3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 765 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kompisar Kompisböcker baserade på Barnkonventionen, 10 titlar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pedagogiska böcker att använda i värdegrundsarbete
  Gullis lästips (Rönninge), 1 maj 2019

  Värdegrundsarbetet i förskolan är jätteviktigt och då är det bra att det finns 10 kompisböcker baserat på barnkonventionen.

  Genom vardagsnära och igenkännande berättelser blir kompisböckerna redskap för att öka barnens kunskap och synliggör barnens rättigheter på ett tydligare och förståeligare sätt genom bild och text.

  I sagorna om Igelkott, Kanin och deras kompisar får barnen en förståelse för vikten av tolerans och respekt för andra människor.

  Sagorna är tänkta a... Läs hela recensionen

 2. Får en att tänka till
  Kaffeläsaren, 12 februari 2017

  villivonkansbooksLek, vila och fritid av Linda Palm & Lisa Sollenberg utgiven av @naturochkultur är en bok utav alla Kompisböckerna baserad på Barnkonventionen. En mycket viktig liten bok tycker vi. Sonen reagerar starkt på att kanin har så mycket aktiviteter och aldrig någon tid att vila. Det ska bara stressas vidare till nästa aktivitet. Sånt man tyvärr ser alltför mycket av ute i verkliga livet 😒 Boken är mycket bra och får en att tänka till, vem gör man aktiviteterna för ? .. Tyck... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Linda Palm