Framtid : 11 berättelser för mellanstadiet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
154
Utgivningsdatum
2020-09-04
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Thörn, Alma (förf.) / Tegby, Gustav (förf.) / Turtschaninoff, Maria (förf.) / Kjellin, Ida (förf.) / Söderlund, Anna-Clara (förf.) / Werner, Jack (förf.) / Frödén, Gabrielle (form)
Dimensioner
200 x 150 x 13 mm
Vikt
209 g
SAB
Hcg
ISBN
9789129725582
Framtid : 11 berättelser för mellanstadiet (häftad)

Framtid : 11 berättelser för mellanstadiet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-09-04

Slutsåld

En mystisk brevvän, en upptäckt som ställer världen på ända, en bilfärd som förändrar allt ...

Framtiden kan ligga flera tusen år framåt i tiden, eller bara ett ögonblick bort. Här har vi samlat tio noveller och en tecknad serie som på olika sätt handlar om framtiden. Några utspelar sig i vår tid och värld, andra i en helt annan tid i ett helt annat universum. Några kommer att få dig att skratta, andra att tänka till. En härlig blandning av kalla kårar, sorg, humor och spänning när den är som allra bäst!

Medverkar gör: Karin Aspenström, Oskar Kroon, Ida Kjellin, Oskar Källner, Kerstin Lundberg Hahn, Anna-Clara Söderlund, Gustav Tegby, Alma Thörn, Maria Turtschaninoff, Jack Werner och Ida Ömalm Ronvall.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Framtid : 11 berättelser för mellanstadiet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som får en att tänka till

    Gustav 10 år:
    Jag och mamma har läst Framtid 11 berättelser för mellanstadiet. Det var en annorlunda bok och ganska skönt att det var flera berättelser. Några av dem hade man velat läsa mer av. Berättelserna handlar om framtiden. I några berättelser är den nära och i andra är den längre bort. Detta var en ganska bra bok att läsa när man bara ville läsa något litet och då och d... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner