Mordön (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
134
Inläsare
Tobias Jacobsson
Utgivningsdatum
2018-05-30
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Björn B Jakobsson
Medarbetare
Danneker Engström, Cecilia (form)
Dimensioner
210 x 140 x 12 mm
Vikt
239 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132205330

Mordön

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-05-30

Slutsåld

Perfekt sommarlovsrysare för unga bokslukare

Den kallas Mordön. Det sägs att en ung kvinna blev mördad där, i det enda huset som finns på ön. Tolvåriga Elin ska tillbringa sommarlovet hos sin mormor och morfar. Dagen före midsommarafton träffar hon en kille i samma ålder, Karzan, på bryggan nere vid havet. Elin har fått syn på ett märkligt hus som ligger på en ö lite längre ut, och Karzan berättar varför den kallas Mordön. Elin fascineras av den hemska historien om en ung kvinna, hennes man och deras lilla dotter, som försvann spårlöst i samband med mordet. Huset har stått obebott sedan dess. Elin och Karzan bestämmer sig för att utforska ön. Karzan har varit i huset med sin pappa en gång tidigare, och vill visa Elin blodfläcken. Den som inte går att tvätta bort.På midsommarnatten tar de sig ut till ön, går iland och börjar undersöka huset. Men någon väntar på dem därinne. Någon som känner sig hotad och som är mycket farlig.

En rasande jakt på liv och död tar sin början. Kommer Elin och Karzan kunna ta sig levande från Mordön?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mordön. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jätte spännande sommardeckare för barn
    Linnéa, 22 juli 2018

    Jag läst denna för min 9 åriga son, som är en bokslukare och läser vanligtvis själv. Men det var första gången han läste en sådan här typ av bok och då tyckte jag det var bra att va med som vuxen. Det var tur, den var väldigt spännande! Även för mig som vuxen även om den tydligt är för barn så var vissa partier väldigt spännande särskilt för min pojk. Han ville inte sluta, ett kapitel till bara lät det hela tiden. Vi läste ut den på några få kvällar. Rekommenderas starkt! Läser nu 2 boken av ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Lagerqvist

Bokvideo