Snöstorm och kanelhjärtan : Fyra juliga berättelser (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2018-10-05
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Illustrationer
Danneker Engström, Cecilia
Dimensioner
198 x 135 x 15 mm
Vikt
185 g
SAB
Hcf
ISBN
9789132207716

Snöstorm och kanelhjärtan : Fyra juliga berättelser

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-10-05

Slutsåld

Fyra författare bjuder in till en magisk jul i fyra långnoveller
Fyra av B. Wahlströms bästa författare, CAMILLA LAGERQVIST, PERNILLA GESÉN, KARINA BERG JOHANSSON och JESPER TILLBERG, låter sina unga karaktärer mötas i en ny bok, full av värmande, julmysig charm, hett kaffe och kanelhjärtan. Välkommen in på kaféet i det gamla stationshuset du med ...

Det är dagen före julafton och en långtradare fullastad med julklappar kör längs glashala vägar i ymnigt snöfall. När lastbilen får sladd och välter blir hela länsvägen blockerad, alla julklappar sprids ut över vägen och ingen kommer fram. Istället måste man ta den alternativa vägen förbi det gamla stationshuset som inrymmer ett kafé och kulturhus som för en tynande tillvaro. Men kaféet börjar nu fyllas av en brokig skara människor som alla har sina alldeles egna anledningar till att ta sin tillflykt just hit, och plötsligt börjar det få liv igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snöstorm och kanelhjärtan : Fyra juliga berättelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättsamma noveller
    Eva J, 26 januari 2021

    Denna boken riktar sig mest till lite yngre läsare. Den är skriven av fyra författare, men alla berättelserna griper i varandra. En lättläst bok. Tycker dock att den ena berättelsen kunde tas bort, den passade inte så bra ihop med de andra berättelserna.

Visa alla 1 recensioner

Bokvideo