Janusstenen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ruth Galloway (del 2)
Utgivningsdatum
2016-05-27
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Carla Wiberg
ISBN
9789137148304

Janusstenen E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-05-27

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vid en utgrävning i Norfolk hittas ett skelett, till synes begravt under en vägg. Ruth Galloway kallas till platsen som arkeologisk expert. En av hennes första teorier är: ett offer till guden Janus. Under romartiden var det nämligen under just väggar och dörrar som man begravde offren till denne gud. Inom kort kallas Ruth även till en byggarbetsplats, där man har hittat ett skelett från ett barn.

Kriminalkommissarie Harry Nelson, som mer än gärna arbetar tillsammans med Ruth Galloway, får hand om fallet. Finns det något samband? Och varför denna koppling till romersk mytologi?

Till råga på allt har Ruth Galloway blivit gravid, och Harry Nelson är den lycklige fadern. Nelson som har fru och barn där hemma. Janusstenen publicerades första gången 2010 och är den andra boken i serien om Ruth Galloway och Harry Nelson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Janusstenen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En ren njutning att läsa Elly Griffiths
    Camilla Logge Englund, 10 juli 2018

    Jag har nu läst samtliga böcker av Elly Griffiths utgivna på svenska, dock i blandad ordning där Janusstenen hamnade sist. Författarens förmåga att skildra miljön och karaktärerna i boken påminner om min absoluta favorit Elizabeth George. Skickligt !

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elly Griffiths