Bara du (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-04-23
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137150710

Bara du E-bok

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-04-23

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den populära deckarförfattaren Ninni Schulman har skrivit en drabbande spänningsroman med hög igenkänningsfaktor. Om vårt behov av att vara både omhändertagna och behövda i en tid som hyllar frihet och självständighet. Det är en stark historia om ensamhet och kärlek, beroende och besatthet.

Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Efter några tunga år är han redo att möta kärleken igen.

Iris är frilansande formgivare och lever singelliv med alla dejtingappar ett klick bort. Men hon är trött på ensamheten och har länge letat efter den perfekte mannen, han som älskar henne på riktigt och inte lämnar henne hur besvärlig hon än är.

Till slut hittar de varandra.

Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han verkar alltid veta precis vad hon behöver. De tillbringar alltmer tid tillsammans och försakar allt annat. Till slut börjar vännerna undra om allt verkligen är som det ska. Det är det inte. I själva verket är de på väg mot en katastrof.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bara du. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Aldrig har en bok tagit slut så snabbt.
  Ebba Range, 15 maj 2018

  Jag såg annonsen om boken på t-banan. Titeln: Bara du samt omslaget och den gula texten tilltalade mig direkt.
  Jag fick bråttom, ville läsa den så snabbt det bara gick. I vanliga fall köper jag alltid bara pappersböcker. Men, jag kunde inte vänta. Så Bara du blev min första nedladdade E-bok.
  Jag fastnade direkt för det annorlunda upplägget, med både tempus och perspektiv. Snyggt gjort. Undrade hela tiden "hur ska det gå, bli ... sluta?"
  Något jag också berördes starkt av var en... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 maj 2018

  Bara du är en helt fristående bok från författarens tidigare böcker. Ninni Schulman har tidigare gett ut fem böcker i Hagforsserien. Jag har läst dom allihop och tyckt mycket om dom. Alla fem fick det näst högsta betyget från mig. Här är en länk till min recension av den senaste boken i serien, Välkommen hem, och i det inlägget finns länkar till tidigare böcker.

  Men nu har författaren skrivit en helt fristående bok, Bara du, som inte är en kriminalroman utan mer en psykologisk thril... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman