Överlevare : att bli hel efter en trasig barndom (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2020-09-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Originaltitel
Överlevare
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
223 x 141 x 25 mm
Vikt
412 g
SAB
Lz Eksvärd, Elaine
ISBN
9789137155944
Överlevare : att bli hel efter en trasig barndom (inbunden)

Överlevare : att bli hel efter en trasig barndom

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-07
259
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Överlevare" är uppföljaren till "Medan han lever" där Elaine Eksvärd bröt tystnaden om hur pappan utnyttjade henne sexuellt. Nu skildrar hon hur det är att leva med konsekvenserna av övergrepp i barndomen. Elaine skildrar öppenhjärtigt de gånger hon valt fel väg och hur hon satte kärleken på spel - men fick den tillbaka. Hon beskriver hur man kan ta sig vidare, bortom skam och sorg. Det är en bok för den som själv är överlevare, för anhöriga och de som vill förstå dem som blivit sexuellt utnyttjade. Men också en bok för alla med trasig barndom som önskar ett helt vuxenskap. Elaine Eksvärd är grundare till föreningen Tre ska bli noll som jobbar mot sexuella övergrepp där barn vistas. Hennes bok "Medan han lever" har sålt i 80 000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Överlevare : att bli hel efter en trasig barndom
 2. +
 3. Den förryskade svenskens bekännelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den förryskade svenskens bekännelser av Malcolm Dixelius (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Överlevare : att bli hel efter en trasig barndom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bör läsas av alla föräldrar!
  Kaffeläsaren, 1 december 2020

  Jag läste Medan han lever för drygt tre år sen och blev otroligt berörd av den. Fast det var tuff läsning är jag glad att jag läste den, då det öppnade mina ögon för hur skrämmande många barn det är som blir utsatta för sexuella övergrepp. Nu har Elaine skrivit en bok till i ämnet där hon utvecklar ämnet vidare och samtidigt berättar om sina egna erfarenheter. Det är en utlämnade berättelse om de svårigheter och problem som Elaine tampats med pga sina hemska erfarenheter. Hon berättar b.l.a. ... Läs hela recensionen

 2. Viktig bok
  @bettan_bokprataren (Örebro), 24 september 2020

  En öppen och mycket självutlämnande berättelse där författarens syfte är att få oss att vakna upp och få förståelse för hur utspritt detta elände är. Och att ge oss verktyg tips och råd på hur vi på bästa sätt ska hantera om vi får veta att någon vi känner är utsatt.
  En mycket angelägen bok med ett budskap som verkligen aldrig nog kan belysas.

  Boken har i alla fall hjälpt mig att förstå saker som jag tidigare inte hade en aning om och framför allt att få en insikt och en djupare ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elaine Eksvärd