Minnesförlusten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-20
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137156224

Minnesförlusten E-bok

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-08-20

Styckköp

64
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kvinna vaknar upp på sjukhus utan ett enda minne. En ID-handling visar att hon heter Klara och är 37 år, men ingenting förklarar varför hon har hittats skadad och livlös ute till havs. Tillsammans med psykologen Tim försöker hon nå fram till sanningen om sig själv, men ju mer hon får reda på, desto mer inser hon att någon är ute efter henne. "Minnesförlusten" är en psykologisk thriller om identitet och livsval, tillit och komplicerad kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Minnesförlusten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tunn story

    Inte imponerad. Man läser och läser men inget händer. När upplösningen kommer så känns den inte riktigt trovärdig eller särskilt spännande.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 augusti 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Anna Fredriksson har gett ut ett tiotal böcker tidigare, i genren relationsromaner. Jag har läst ungefär hälften av dom, och tyckt att dom har varit bra. Nu har hon skrivit sin första spänningsroman, den här boken, som heter Minnesförlusten, och som är en psykologisk thriller. Och jag tyckte att hon lyckades bra även i den genren, och jag skulle gärna läsa fler liknande böcker av henne. Kan rekommendera boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson