Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Barbarotti (del 1)
Utgivningsdatum
2009-10-27
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789143504699
Människa utan hund (e-bok)

Människa utan hund E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2009-10-27

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
December i Kymlinge. Medlemmarna i familjen Hermansson samlas för att fira 105-årsdagen - pappa Karl-Erik fyller 65, äldsta dottern Ebba 40.Men ingenting blir som de tänkt sig. Natten före den stora bemärkelsedagen går Robert, sonen i familjen och ökändis efter sin insats i dokusåpan "Fångarna på Koh Fuk", ut på en promenad - och kommer aldrig tillbaka. Och nästa natt försvinner Ebbas son Henrik lika spårlöst.Det är ett egenartat fall som den italienskättade kriminalinspektören Gunnar Barbarotti får ta hand om. Kan det vara en ren slump att två människor försvinner från samma familj och samma adress med ett dygns mellanrum? Finns det en plan? Finns det ett samband?För att lösa gåtan med vad som hände de där decembernätterna måste Barbarotti nå in till denna dysfunktionella familjs svartaste hemligheter och göra det osynliga synligt - och det är inte utan att han önskar att det fanns en godartad högre makt att ty sig till i nödens stund.

Människa utan hund är den första romanen i Håkan Nessers Barbarotti-kvartett.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Människa utan hund. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas!
    Lennart Thorén (Stockholm), 10 mars 2022

    En av Nessers mer lyckade böcker, helt klart. Fördelaktig blandning av familjedrama och deckare. Man får nästan en sådan där feelgoodkänsla, fast med dysfunktion i nämnaren. Rekommenderas. Gillar man Nessers stil och säregna förkärlek för det dämpat dramatiska så är denna bok ett måste.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser