Business Model Generation (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2013-02-21
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Pigneur, Yves (förf.)
Dimensioner
243 x 190 x 18 mm
Vikt
684 g
ISBN
9789144091525
Business Model Generation (häftad)

Business Model Generation

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-02-21
409
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Business Model Generation Kan levereras innan julafton
Business Model Generation är en praktisk, inspirerande handbok för alla som vill förbättra en affärsmodell - eller utforma en ny.
Förändra ditt sätt att tänka kring affärsmodeller
I Business Model Generation får du lära dig effektiva och praktiska innovationstekniker som används av framgångsrika företag världen över. Du får lära dig hur man på ett systematiskt sätt förstår, utformar och implementerar en ny affärsmodell - eller analyserar och moderniserar en gammal.
470 Affärsstrategier har medverkat
Business Model Generation gör precis vad den säger. Boken har skrivits gemensamt av 470 praktiker från 45 länder och har finansierats och producerats utan stöd från den traditionella förlagsbranschen. Den har en starkt integrerad, visuell och platt design, vilket gör att man kan tillämpa den direkt i det dagliga arbetet.
Utformad för nytänkare
Business Model Generation har skrivits för människor som är beredda att överge föråldrade sätt att tänka och i stället tillägna sig nya, innovativa modeller för värde-skapande: chefer, konsulter, entreprenörer - och ledare i alla organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Business Model Generation
  2. +
  3. Startup-modellen : Så skapar entreprenörsinriktat ledarskap förändring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Startup-modellen : Så skapar entreprenörsinrikt... av Eric Ries (inbunden).

Köp båda 2 för 633 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Business Model Generation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. bra
    Anonym, 6 september 2023

    Bra och tydlig bok med förklaringsmodeller. Lättläst. Relevant för nutiden och erbjuder bra verktyg för att driva hållbare verksamhetsutveckling. Rekommenderas

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna