Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2018-11-27
Upplaga
4
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
244 x 170 x 18 mm
Vikt
795 g
SAB
Vpe
ISBN
9789144117324
Jacobsons teknik i praktisk sjukvård (häftad)

Jacobsons teknik i praktisk sjukvård

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2018-11-27
554
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Jacobsons teknik i praktisk sjukvård Kan levereras innan julafton
I denna lärobok beskrivs de vanligaste tekniska hjälpmedlen inom sjukvården. Såväl enkla som mer avancerade metoder för undersökning och behandling av patienter förklaras på ett pedagogiskt sätt.
Ett viktigt syfte är att rikta uppmärksamhet mot de risker som finns vid användning av tekniska metoder. Att behovet är stort framgår av det skrämmande faktum att flertalet olyckor beror på mycket enkla fel vid användningen. Praktiska tips ges fortlöpande på hur fel ska undvikas.
Teknik i praktisk sjukvård ges nu ut i en fjärde, omarbetad upplaga. Digitaliseringen inom sjukvården har ökat, såväl i patientnära verksamhet som i mer administrativa uppgifter, och kapitlet om medicinsk IT är därför nyskrivet.
Boken är främst avsedd att användas i utbildning av läkare, sjuksköterskor och annan medicinsk personal, som använder sig av teknisk diagnostik- och terapiutrustning i sitt dagliga arbete, men kan även ha ett värde för andra yrkesgrupper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jacobsons teknik i praktisk sjukvård
  2. +
  3. Omvårdnad på avancerad nivå : kärnkompetenser inom sjuksköterskans specialistområde

De som köpt den här boken har ofta också köpt Omvårdnad på avancerad nivå : kärnkompetenser i... av Anna-Karin Edberg, Anna Ehrenberg, Helle Wijk, Joakim Öhlén, Ann-Christine Andersson (häftad).

Köp båda 2 för 1223 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Livsledarskap : framgång, hälsa & meningsfullhet på 30 dagar

    Maria Lindén

    Hur många gånger har du inte jobbat & pushat dig själv i livet & karriären & glömt att ta hand om din hälsa? Och hur många gånger har du inte lyckats med din prestation, för att straxt därefter känna, okej, vad är nästa grej? Glömt bor...