Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2020-03-24
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Möllås, Hanna (förf.) / Norwald, Karl (förf.) / Sundström, Isabella (förf.) / Lindberg, Lennie (red.)
Dimensioner
16 x 214 x 151 mm
Vikt
495 g
SAB
Vnd
ISBN
9789144128696
Sexologi för psykologer och psykoterapeuter (häftad)

Sexologi för psykologer och psykoterapeuter

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2020-03-24
376

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Det finns ett stort intresse för sexologi bland behandlare inom olika människovårdande yrken. Alla har däremot kanske inte möjlighet att studera sexologi eller skaffa sig en sexologisk specialistkompetens. Det är mot den bakgrunden som denna antologi har tagits fram - för att förse professionella inom psykologisk behandling med en grundläggande sexologisk kompetens.

Sexologi för psykologer och psykoterapeuter syftar till att ge behandlare en orientering i det tvärvetenskapliga ämnesområdet sexologi, samt en förståelse för hur psykodynamisk respektive kognitiv beteendeterapeutisk teori och psykoterapi kan förklara frågeställningar inom det sexologiska fältet. En stor del av boken belyser sexualitet vid en rad olika psykiatriska tillstånd samt orienterar läsaren i hur psykoterapi kan användas för att behandla sexuella funktionsproblem av olika slag.

Boken samlar flera av Sveriges ledande kliniker och sexologer och ger en orientering i det tvärvetenskapliga ämnet sexologi för den som önskar skaffa sig en grundläggande sexologisk kompetens. Den riktar sig i första hand till kliniskt verksamma psykologer, psykoterapeuter och andra med en grundläggande utbildning i psykoterapi, men kan med fördel också användas som kurslitteratur för studenter i psykologi, psykoterapi och annat behandlingsarbete.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sexologi för psykologer och psykoterapeuter
  2. +
  3. Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för hjälpare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Grundläggande samtalsmetodik : en handbok för h... av Richard Nelson-Jones (häftad).

Köp båda 2 för 756 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »