Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Leona (del 2)
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2016-04-14
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Eriksson, Mikael (form)
Dimensioner
235 x 157 x 30 mm
Vikt
697 g
SAB
Hc
ISBN
9789146229612
Leona. Alla medel tillåtna (inbunden)

Leona. Alla medel tillåtna

(21 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-04-14
209
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den okonventionella brottsutredaren är tillbaka i uppföljaren till succédebuten Leona - Tärningen är kastad! En man spränger sig själv utanför Riksdagshuset i Stockholm, men överlever. Agerade han ensam eller är fler dåd att vänta? Utredare Leona Lindberg sätts att förhöra honom. Men Leona, som nätt och jämnt klarat sig genom en rad hårda prövningar efter händelserna i förra boken är minst sagt distraherad. Hennes fokus ligger av förklarliga skäl på annat håll, familjen är splittrad, hon är utsatt för hot och i stort behov av likvida medel - fort. Tur då att hon har sin förmåga att som ingen annan tänka utanför boxen. Med en fot på var sida om lagen drar hon i gång en alldeles speciell verksamhet, där storslagna projekt ska genomföras. Och ju högre risker, desto större vinst i potten. Men tiden är knapp och hon pressas snart från alla håll och kanter. Jenny Rogneby skriver med ett halsbrytande driv, som tar andan ur en.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leona. Alla medel tillåtna
 2. +
 3. Leona. Utan mänskligt värde

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leona. Utan mänskligt värde av Jenny Rogneby (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Leona. Alla medel tillåtna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Okej spänning
  Ante, 4 maj 2017

  Tycker den första boken om Leona var otroligt spännande, annorlunda och välskriven. Spänningen finns kvar även i denna men ibland blir skildringen av Leona upprepande och endimensionell. Dessutom känns mycket av det som Leona planerar här inte alls så smart och genomtänkt som i första boken och det blir inte trovärdigt. Men totalt sett är denna deckare ändå mycket bättre än vad de flesta andra svenska "deckardrottningar" åstadkommer.

 2. Om en komplicerad kvinna
  Hobbybibliotekarien, 31 juli 2016

  Andra delen i serien om Leona och jag gillar denna brud. Hon, liksom, lever ett liv i sitt huvud och ett annat liv som hon visar upp utåt, för hon vet att det inte är rätt. I första boken märktes utförsbacken tydligt och jag undrade hur denna nedåtgående spiral skulle sluta¿det fick jag inte reda på i denna bok heller men visst går det utför.

  En självmordsbombare försöker spränga sig vid riksdagshuset men misslyckas och på sjukhuset frågar han efter Leona, som sedan får ta hand om fö... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 28 april 2016

  LEONA - Alla medel tillåtna, är den andra delen i en planerad serie om polisen Leona. Den första boken i serien, LEONA - Tärningen är kastad, läste jag förra sommaren, och här är en länk till min recension av den boken.

  Jag tyckte om den första boken, och jag tyckte lika mycket om den här andra boken.

  Författaren är själv kriminolog och brottsutredare, så hon är ju väl insatt i det hon skriver.

  Och jag ser definitivt fram emot nästa bok i serien.

  Rekomm... Läs hela recensionen

 4. Toppen!
  Louis Cypher :-), 26 april 2016

  Gillade förra och gillar denna, lite långsammare tempo i början o sen upp till maxfart och spänning! Leona är en obehaglig figur men på nåt sätt jag sympasiterar jag med henne.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jenny Rogneby