Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-14
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146233626

Husdjuret

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok, Svenska, 2017-09-14
104 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En roman om ett fruktansvärt brott, om de människor som begick det och de som löser det.Malin är den unga kvinnliga polisen som har hela sitt liv prydligt utstakat.Hanne är profileraren med minnesförlust som fruktar sin framtid.Jake är pojken som bär på en onämnbar hemlighet.Alla förs de samman av ett brutalt mord i ett gammalt stenröse i den sörmländska byn Ormberg under några kalla vinterveckor. Jakten på mördaren blir inte bara farlig, den förändrar också i grunden deras existens. Sanningen har, som så ofta, ett högt pris.Camilla Grebes Husdjuret ären fristående fortsättning på den kritikerrosade Älskaren från huvudkontoret från 2015som har översatts till fler än 20 språk och sålts till ett av USA:s största filmbolag. Det är en berättelse om vår samtid, om identitet och om de lögner vi berättar för andra och de vi själva väljer att tro på.
Utvald till en av Amazon UK:s "rising stars" 2016: "Den mest fängslande psykologiska thriller du kommer att läsa i år!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Husdjuret. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 14 oktober 2017

    För nästan två år sedan så läste jag boken Älskaren från huvudkontoret, som var den första boken som Camilla Grebe skrev helt själv. Och jag tyckte att den var mycket, mycket bra. Länken går till min recension av boken.

    Camilla har även skrivit fem böcker, i genren psykologiska thrillers, tillsammans med sin syster, Åsa Träff, om psykologen Siri Bergman. Alla fem är mycket, mycket bra, och här är en länk till min recension av den femte och senaste boken i serien, Eld och djupa vatte... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Husdjuret